reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

mi o 6 rano przeszkadza... wolalabym jednak ciut pozniej wstawac...

niby moge dospac razem z nim potem do 10, ale to juz nie to samo...

reklama
Magdus, dzisiaj w Pytaniu na sniadanie jest temat dla Ciebie... sery... ;)

... tez mnie cos naszlo jak sobie poogladalam... cos sobie z sera upichce

Teddy, dowcipnisiu, dla mnie ok, ale gorzej z Natalią, po ostatnim obżarstwie kupkę dopiero dziś zrobiła i to jęcząc i budząc nas od 6:00. Jednak przesadziłam z ilością ;)

no właśnie ja też powinnam się nareszcie wybrać do fryzjera... ale jakoś nie mogę się zmobilizować :( bo po południu to już mi się nawet do sklepu wyjść nie chce, a w dzień z małym to nie da rady, bo jak gdzieś wchodzimy budzi się i krzyczy w głos  ::)

Moja córeczka 4maja skończy 7mies i właśnie dziś rano pękło jej dziąsełko i mam nadzieję,że w końcu ujrzymy jej długo wyczekiwany ząbek,poza tym prześwitują jej dwie górne jedynki.Jak nie rosły to teraz wszystkie hurtem.

reklama
Ilonak - miło Cie poznać.

Teddy - źle Natalce życzysz? Widziałam fragment, brzmiało smakowicie, szczególnie ta deska serów ;)

Doxa - super jak Tatuś ma wolne, nie?
Do fryzjera... hm, może tez się wybiorę, pewnie wypadałoby końcówki podciąć.
Fura prasowania wreszcie za mną, pranie też, trzecia pralka własnie się kończy, a NAtalia zasnęła jak złoto w łżóeczku. Najwyraźniej spacer dziś póxniej będzie.

Do góry