reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Ilonak witaj...

Magdus, deska serow mnie rozlozyla... jutro bedzie pizza szescioserowa - dla mnie...
...dla Miska bedzie inna, bo on nieserowy :)

reklama
Hej, mcie racje z tym czasem przy bb, jakos coraz wiecej jest do zrobienia, albo coraz mniej usprawiedliwien, zeby nie robic ;) no i ta pogoda, tez wyciaga z domkow :)

ilonak witaj, dlaczego dopiero teraz sie odzywasz, napisz cos o sobie, przynajmniej jak ma na imie TWoja coreczka.
Gratulacje przeswitujacych i pekajacych dziaselek :)

Magdusiek Anula ma lekko przymalawa ta bluzeczke, ale jakos strasznie kuso nie wyglada, ale spodnie 68sa na styk, wlasciwie ubieramy 74.

OlivierkuDoxiasty gratulacje za nowe osiagniecia!!!

Weronika zachłysnęła mi sie katarem i stąd zapalenie oskrzeli przechodzące w zapalenie płuc , do tego doszła alergia na podawane jej leki. A wstrząs rzeczywiście miała w szpitalu po pyralginie którą dostała na zbicie gorączki.

reklama
wiecej opisze wieczorem bo z dzieckiem na kolanach to troche niewygodnie tym bardziej , że strasznie ruchliwa zrobiła się przez ten szpital

Do góry