reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja dziś cały dzien na mieście, po dojechaniu do domu zmienilam tylko wózki i wyszłam jeszcze na spacer, a jak przyszłam to coś padło i nie było netu... a teraz zasypiam tylko zdjęcia pójde obejrzeć.

reklama
ale fajne zdjęcia. Tymusia to niedawno widziałam, ale Anula i Miśka całkiem podrosły ;)
Orzech, widzę, że Anulka nosi bluzeczkę jaka jakiś czas temu nosiła NAtalka, taką w paseczki, to była jedna z moich ulubionych, niestety 62, więc już dawno odłożona ;) MIło popatrzeć i powspominać.

czesc laski i bobaski... :)

wreszcie sie ruszylo cos w galerce... ja dzis tez cos moze wrzuce, bo wczoraj w koncu wzielam sie za segregowanie fotek z ostatniego miesiaca... ::)

Witam
A my mieliśmy wczoraj szczepienie i ważenie
Cóż moje dziecię motylem to nie jest (chyba że zmutowanym ;D) waży 9565g (fakt że najedzony i przed kupą ale jednak ::)) Pani doktor stwierdziła że jeśli nie schudnie do 11-12 miesiąca to będziemy wykluczać choróbska, np cukrzycę i tak dalej :( Mam nadzieję że jednak jak zacznie raczkować i chodzić to zrzuci tą nadwagę (mój mąż też tak wyglądał w tym wieku więc pocieszam sie że Dawidos ma to po tatusiu)

Mikołajku wszystkiego naj naj z okazji pół roczku

Hej,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatek - Wiktorii i Kamy!

Patka, zacznie raczkowac to bedzie inaczej, super, ze jest zdrowy i ze dobrze sie rozwija.

Ja po wczorajszym obzarstwie mialam slaba noc - tzn Natalia mnie budzila.

hej :)
anulka ma niezłą pozycję startową :) mój tymek jeszcze tak nie umie. ale z tego co pamiętam ona jest bardzo dobrze rozwinięta ruchowo, prawda orzeszku? pamiętam jej fotki z podoszeniem główki, mój ledwo unosił nad podłogę inne dzieci unosiły ale jeszcze nisko, a anulka główka do góry, prosta klatka piersiowa... prawdziwa foczka :)

alanek
jak wyrósł :)

a niki koleżanko duralex podobno nie jest sadzana hehehehe ;D ;D oflagowała się że ją tak w pontonie posadziłaś? ;D

reklama
Do góry