reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Ja dziś cały dzien na mieście, po dojechaniu do domu zmienilam tylko wózki i wyszłam jeszcze na spacer, a jak przyszłam to coś padło i nie było netu... a teraz zasypiam tylko zdjęcia pójde obejrzeć.

reklama
ale fajne zdjęcia. Tymusia to niedawno widziałam, ale Anula i Miśka całkiem podrosły ;)
Orzech, widzę, że Anulka nosi bluzeczkę jaka jakiś czas temu nosiła NAtalka, taką w paseczki, to była jedna z moich ulubionych, niestety 62, więc już dawno odłożona ;) MIło popatrzeć i powspominać.

czesc laski i bobaski... :)

wreszcie sie ruszylo cos w galerce... ja dzis tez cos moze wrzuce, bo wczoraj w koncu wzielam sie za segregowanie fotek z ostatniego miesiaca... ::)

Witam
A my mieliśmy wczoraj szczepienie i ważenie
Cóż moje dziecię motylem to nie jest (chyba że zmutowanym ;D) waży 9565g (fakt że najedzony i przed kupą ale jednak ::)) Pani doktor stwierdziła że jeśli nie schudnie do 11-12 miesiąca to będziemy wykluczać choróbska, np cukrzycę i tak dalej :( Mam nadzieję że jednak jak zacznie raczkować i chodzić to zrzuci tą nadwagę (mój mąż też tak wyglądał w tym wieku więc pocieszam sie że Dawidos ma to po tatusiu)

Mikołajku wszystkiego naj naj z okazji pół roczku

Hej,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatek - Wiktorii i Kamy!

Patka, zacznie raczkowac to bedzie inaczej, super, ze jest zdrowy i ze dobrze sie rozwija.

Ja po wczorajszym obzarstwie mialam slaba noc - tzn Natalia mnie budzila.

hej :)
anulka ma niezłą pozycję startową :) mój tymek jeszcze tak nie umie. ale z tego co pamiętam ona jest bardzo dobrze rozwinięta ruchowo, prawda orzeszku? pamiętam jej fotki z podoszeniem główki, mój ledwo unosił nad podłogę inne dzieci unosiły ale jeszcze nisko, a anulka główka do góry, prosta klatka piersiowa... prawdziwa foczka :)

alanek
jak wyrósł :)

a niki koleżanko duralex podobno nie jest sadzana hehehehe ;D ;D oflagowała się że ją tak w pontonie posadziłaś? ;D

reklama
Do góry