reklama
A ja zajrzałam sie przywitać raz jeszcze i chyba zmykać spać.
Teddy choćby i Krystianek był nawet problemowy to pewnie i tak byś chciała drugie. Ja drugie dziecko baardzo chcę, pomimo, że to różnie z Dawim bywa Nigdy nie jest tak źle żeby nie można było tego wytrzymać, a uśmiech takiego szkraba sprawia że zapomina sie od razu o jakichkolwiek trudniejszych momentach
Teddy choćby i Krystianek był nawet problemowy to pewnie i tak byś chciała drugie. Ja drugie dziecko baardzo chcę, pomimo, że to różnie z Dawim bywa Nigdy nie jest tak źle żeby nie można było tego wytrzymać, a uśmiech takiego szkraba sprawia że zapomina sie od razu o jakichkolwiek trudniejszych momentach
*syla*
kobieta pracująca...
WITAJCIE,Teddy pisze:Magdus, przeciez ja to wszystko wiem... ale im mniejsza roznica wieku, tym wg mnie lepiej... mniej wydatkow, podobne problemy, latwiejsza komunikacja z dziecmi i miedzy dziecmi bo na podobnym poziomie...
... mowie o caloksztalcie, nie o jednym roku, czy dwoch...
Masz racje, Oskar byl przez 9 lat biedny a bardzo chcial miec rodzenstwo. Ciagle byl nie ten moment na drugie dziecko. Wkoncu decyzja albo teraz albo wogole. No i jest i zalujemy ze tak pozno. Pewnie latwiej ale pozno.
Doxa, Magdusiek, To fakt na razie mam wiecej czasu na forum ;D Niedlugo mi sie to skonczy jak Magdzie skonczy sie umowa i zostane sama.
Atas, w pracy fajowo, cos robie ale i tak chcialabym w domu z niunia.
Iga dzis miala pobudki o 22.30, 1.00, 3.00, 6.00. Zaznaczam ze ja polozylam sie spac po 21. Chyba dziecie nadrabia niedobor mamy i cycka.
Niby jest ok, Andrzej swietnie sobie poradzil, oprocz tego ze Iga mu plakala a on pozno sie kapnal ze dziecie bylo glodne : ale widze ze zachodza zmany, ktore ani mi ani Idze do konca nie pasuja. Zaczyna sie zwariowane podworko. Jednak z doswiadczenia wiem ze do wychowywania dziecka potrzebny jest spokoj!
Jolik, powiedz jak teraz karmisz Tymcia? No i duuuuuuzo zdrowka Wam zycze! Mysle ze poprostu laktacja sie dopasowuje. Ciekawe kiedy mi odejdzie sciaganie w pracy. Tez wiem ze ten dzien nadejdzie bo sciaganie dojarka to nie to samo co sciaganie przez dziecko.
Jazz, Wam tez zdrowka zycze!!!
Teddy, a Ty dzialaj kobieto i powiekszaj populacje. Ja chyba zaczne Andrzeja namawiac na kolejne :laugh: Kurcze jak bym chciala. Tylko ze nie mam czasu dla dwojki a trzecie mi po glowie chodzi. Swiat jest jednak porypany. No ale sami go sobie ukladamy. Wniosek taki ze to ja jestem porypana.
Tym optymistycznym akcentem....do uslyszonka.
*syla*
kobieta pracująca...
Teddy, ale 4 lata to jeszcze nie taka wielka róznica wieku.
Efunia, więc streszczam:.... na bb wszystko dobrze :laugh: Trzymajcie się, pewnie grypa żołądkowa. Wit C koniecznie!
Efunia, więc streszczam:.... na bb wszystko dobrze :laugh: Trzymajcie się, pewnie grypa żołądkowa. Wit C koniecznie!
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
hej, hej,
Syla, jak dobrze widzieć, że masz czas choć na chwilke wskoczyć
Efunia - zdrówka życzę.
MOi rodzice chorzy, jedno i drugie, mam nadzieję, że do końca tygodnia wydobrzeją, chyba nie doleczyli poprzedniego przeziębienia i teraz ich znów zaatakowało.
Ja dzi.s chyba powinnam za porządki sie zabrać, bo jakoś tak mało świątecznie u mnie, pomijam, że na rurze gazowej wciąż wisi girlanda z Bożego Narodzenia, a nie jajka
Syla, jak dobrze widzieć, że masz czas choć na chwilke wskoczyć
Efunia - zdrówka życzę.
MOi rodzice chorzy, jedno i drugie, mam nadzieję, że do końca tygodnia wydobrzeją, chyba nie doleczyli poprzedniego przeziębienia i teraz ich znów zaatakowało.
Ja dzi.s chyba powinnam za porządki sie zabrać, bo jakoś tak mało świątecznie u mnie, pomijam, że na rurze gazowej wciąż wisi girlanda z Bożego Narodzenia, a nie jajka