reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
A ja zajrzałam sie przywitać raz jeszcze i chyba zmykać spać.

Teddy choćby i Krystianek był nawet problemowy to pewnie i tak byś chciała drugie. Ja drugie dziecko baardzo chcę, pomimo, że to różnie z Dawim bywa  :) Nigdy nie jest tak źle żeby nie można było tego wytrzymać, a uśmiech takiego szkraba sprawia że zapomina sie od razu o jakichkolwiek trudniejszych momentach  :)

Witajcie :)
Za oknem szaro i ponuro i nadal pada. No to w tym roku chyba te okna sobie odpuszczę. A wogle nastrój mam dzisiaj jakiś nie bardzo. Lenia strasznego i jakaś senna jestem. Nic może k. pomoże.

Teddy pisze:
Magdus, przeciez ja to wszystko wiem... ale im mniejsza roznica wieku, tym wg mnie lepiej... mniej wydatkow, podobne problemy, latwiejsza komunikacja z dziecmi i miedzy dziecmi bo na podobnym poziomie...
... mowie o caloksztalcie, nie o jednym roku, czy dwoch...
WITAJCIE,

Masz racje, Oskar byl przez 9 lat biedny a bardzo chcial miec rodzenstwo. Ciagle byl nie ten moment na drugie dziecko. Wkoncu decyzja albo teraz albo wogole. No i jest i zalujemy ze tak pozno. Pewnie latwiej ale pozno.

Doxa, Magdusiek, To fakt na razie mam wiecej czasu na forum ;D Niedlugo mi sie to skonczy jak Magdzie skonczy sie umowa i zostane sama.

Atas, w pracy fajowo, cos robie ale i tak chcialabym w domu z niunia.
Iga dzis miala pobudki o 22.30, 1.00, 3.00, 6.00. Zaznaczam ze ja polozylam sie spac po 21. Chyba dziecie nadrabia niedobor mamy i cycka.
Niby jest ok, Andrzej swietnie sobie poradzil, oprocz tego ze Iga mu plakala a on pozno sie kapnal ze dziecie bylo glodne ::) ale widze ze zachodza zmany, ktore ani mi ani Idze do konca nie pasuja. Zaczyna sie zwariowane podworko. Jednak z doswiadczenia wiem ze do wychowywania dziecka potrzebny jest spokoj! :)

Jolik, powiedz jak teraz karmisz Tymcia? No i duuuuuuzo zdrowka Wam zycze! Mysle ze poprostu laktacja sie dopasowuje. Ciekawe kiedy mi odejdzie sciaganie w pracy. Tez wiem ze ten dzien nadejdzie bo sciaganie dojarka to nie to samo co sciaganie przez dziecko.

Jazz, Wam tez zdrowka zycze!!!

Teddy, a Ty dzialaj kobieto i powiekszaj populacje. Ja chyba zaczne Andrzeja namawiac na kolejne ;) :laugh: Kurcze jak bym chciala. Tylko ze nie mam czasu dla dwojki a trzecie mi po glowie chodzi. Swiat jest jednak porypany. No ale sami go sobie ukladamy. Wniosek taki ze to ja jestem porypana.

Tym optymistycznym akcentem....do uslyszonka.

Sylunia, ja nie mam miejsca na kolejne... bardzo chetnie, ale dopiero po przeprowadzce...
czyli niestety za jakies 4 lata... :(

...chyba, ze wczesniej babcia.... nas opusci...

cześć :)
syluś widzę, ze to ty chyba będziesz mi streszczac co sie dzieje bo jestes tu czesciej niz ja :)
mnie i meza coś połamało :( bolą nas mięśnie i żołądki... porażka :(
dobrze ze tymek na razie ok. odpukać!

Teddy, ale 4 lata to jeszcze nie taka wielka róznica wieku. :)

Efunia, więc streszczam:.... ;) na bb wszystko dobrze :laugh: Trzymajcie się, pewnie grypa żołądkowa. Wit C koniecznie!

reklama
hej, hej,
Syla, jak dobrze widzieć, że masz czas choć na chwilke wskoczyć :)
Efunia - zdrówka życzę.
MOi rodzice chorzy, jedno i drugie, mam nadzieję, że do końca tygodnia wydobrzeją, chyba nie doleczyli poprzedniego przeziębienia i teraz ich znów zaatakowało.
Ja dzi.s chyba powinnam za porządki sie zabrać, bo jakoś tak mało świątecznie u mnie, pomijam, że na rurze gazowej wciąż wisi girlanda z Bożego Narodzenia, a nie jajka ;)

Do góry