reklama
Witam
Ale się dziś wyspałam : Dawido kimał do 10 i nawet ja wcześniej wstałam ;D ale chyba ze spacerem znowu będzie ciężko bo teraz wyspany po wszystkie czasy to i na spacerek nie zaśnie (a w wózku jak nie śpi to mu sie nudzi - spacerówa jeszcze w Łodzi, przywieziemy ją po świętach)
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka
Ale się dziś wyspałam : Dawido kimał do 10 i nawet ja wcześniej wstałam ;D ale chyba ze spacerem znowu będzie ciężko bo teraz wyspany po wszystkie czasy to i na spacerek nie zaśnie (a w wózku jak nie śpi to mu sie nudzi - spacerówa jeszcze w Łodzi, przywieziemy ją po świętach)
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka
*syla*
kobieta pracująca...
patka pisze:Witam
Ale się dziś wyspałam : Dawido kimał do 10 i nawet ja wcześniej wstałam ;D ...
To spałaś pięć godzin dłużej niż ja ;D
...dziś Igę karmiłam o 6.30 i dopiero o 12.00 zjadła zupkę, za cholere nie chciała za cholerę rozmrożonego mleka jeść Andrzej już kombinował z dosypaniem kleiku, jabłuszek (jak kiedyś). Nic nie pomogło. W końcu dał jej zupkę i zjadła słoik i poszła spać. Mała zołza.
Jak coś do niej powiedziałam przez telefon to zrobiła podkówkę. No miłe to nie jest. W takich chwilach mam ochotę wyjść z pracy.
M
MALENSTWO 33
Gość
Witam laski i bobaski
pogoda nijaka ni cieplo ni zimno ale my z corcia bylysmy wyprobowac wozek teraz przyszlysmy sie na jesc i moze jeszcze na spacerek pojdziemy
pogoda nijaka ni cieplo ni zimno ale my z corcia bylysmy wyprobowac wozek teraz przyszlysmy sie na jesc i moze jeszcze na spacerek pojdziemy
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Syla, nie martw się, Iga się przyzwyczai, na razie nie chce jeśc mleka, ale może ma tak jak Natalia, która do 16:00 dużo mniej wciąga niż popołudniami. A zobacz jak przybiera. Pewnie te pierwsze dni czy nawet tygodnie są na przestawienie, inny cykl dnia, inne r ęce się nią zajmują itd, ale zobaczysz, że się ustabilizuje.
*syla*
kobieta pracująca...
szczerze w to wierzę Magdusiek, bo inaczej to byłoby kiepskawo. Tyle że ona podobno raz pociągnęła i wypluwała. Wczoraj wciągnęła o 10 ale to było mleko ściągnięte z dnia poprzedniego a dziś wyciągnęłam jakieś z końca stycznia. Może za długo się mroziło? Nie wiem głupia jestem.
Ja śmiesznie pracuję. Coś tam zrobię bb, znowu coś podłubię, bb, ....Wykorzystuję luzy. :laugh: ...a co tam nie mogę szoku doznać!
Ja śmiesznie pracuję. Coś tam zrobię bb, znowu coś podłubię, bb, ....Wykorzystuję luzy. :laugh: ...a co tam nie mogę szoku doznać!
Wtrace sie troche a propos tego sciagania i zrozenia mleka, moj Alus ostatio malo przybral i musze go dokarmiac, tyle ze mam problem ciagle cycki puste, a o modyfikowanym nie ma mowy to samo jesli chodzi o kaszki kleiki itp., wcina tylko dania zupki i desery ale mysle ze tego melka moglby wiecej , i zastanawiam sie czy mozeby nie zaczac sciagac swojego, moze wiecej ja bede miala i maly sie pozadnie naje (moze dodawac tez mojego do kaszek itp,) nie mam z kim sie skonsultowac a wy widze doswiadczone.
reklama