reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam

Ale się dziś wyspałam ::) Dawido kimał do 10 i nawet ja wcześniej wstałam ;D ale chyba ze spacerem znowu będzie ciężko bo teraz wyspany po wszystkie czasy to i na spacerek nie zaśnie (a w wózku jak nie śpi to mu sie nudzi - spacerówa jeszcze w Łodzi, przywieziemy ją po świętach)

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka :)

patka pisze:
Witam

Ale się dziś wyspałam  ::) Dawido kimał do 10 i nawet ja wcześniej wstałam  ;D ...

To spałaś pięć godzin dłużej niż ja ;D

...dziś Igę karmiłam o 6.30 i dopiero o 12.00 zjadła zupkę, za cholere nie chciała za cholerę rozmrożonego mleka jeść :mad: Andrzej już kombinował z dosypaniem kleiku, jabłuszek (jak kiedyś). Nic nie pomogło. W końcu dał jej zupkę i zjadła słoik i poszła spać. Mała zołza.
Jak coś do niej powiedziałam przez telefon to zrobiła podkówkę. No miłe to nie jest. W takich chwilach mam ochotę wyjść z pracy.

Witam laski i bobaski

pogoda nijaka ni cieplo ni zimno ale my z corcia bylysmy wyprobowac wozek teraz przyszlysmy sie na jesc i moze jeszcze na spacerek pojdziemy

Syla, nie martw się, Iga się przyzwyczai, na razie nie chce jeśc mleka, ale może ma tak jak Natalia, która do 16:00 dużo mniej wciąga niż popołudniami. A zobacz jak przybiera. Pewnie te pierwsze dni czy nawet tygodnie są na przestawienie, inny cykl dnia, inne r ęce się nią zajmują itd, ale zobaczysz, że się ustabilizuje.

szczerze w to wierzę Magdusiek, bo inaczej to byłoby kiepskawo. Tyle że ona podobno raz pociągnęła i wypluwała. Wczoraj wciągnęła o 10 ale to było mleko ściągnięte z dnia poprzedniego a dziś wyciągnęłam jakieś z końca stycznia. Może za długo się mroziło? Nie wiem głupia jestem.

Ja śmiesznie pracuję. Coś tam zrobię bb, znowu coś podłubię, bb, ....Wykorzystuję luzy. :laugh: ...a co tam nie mogę szoku doznać! ;)

Syla, Natalia też dostaje starsze mleko, to ściągane aktualnie wędruje do zamrażarki. Może po prostu nie chiała jeść?
A z tym pracowaniem, ja zawsze tak pracowałam, trochę pracy, chwila wolnego to myk - na forum :)

Wtrace sie troche a propos tego sciagania i zrozenia mleka, moj Alus ostatio malo przybral i musze go dokarmiac, tyle ze mam problem ciagle cycki puste, a o modyfikowanym nie ma mowy to samo jesli chodzi o kaszki kleiki itp., wcina tylko dania zupki i desery ale mysle ze tego melka moglby wiecej , i zastanawiam sie czy mozeby nie zaczac sciagac swojego, moze wiecej ja bede miala i maly sie pozadnie naje (moze dodawac tez mojego do kaszek itp,) nie mam z kim sie skonsultowac a wy widze doswiadczone. :D

Sonyc - zacznij sciagac swoje, nawet jak nie leco to się nie zrazaj, laktację można wzmagac - albo przystawianiem dziecka czesto albo własnie odciagajac pokarm.

reklama
Do góry