reklama
Teddy
Październikowa mać
magdusiek pisze:widzicie to słóńce za oknem?
nooo, a co.... myslisz, ze to po raz ostatni???
czółko!
u nas mglisto i pochmurno, ale niech tam i tak na spacer mamy nie wychodzić przez kilka dni. tymowi gorączka spadła i chyba nie ma bo czoło chłodne. zaczął mocniej pokasływać, ale myślę (mam nadzieję) wszystko minie szybciutko...
a gdzie jarella? czy ktoś wie?
sąsiad zaczął borowanie.... facet od blisko miesiąca codziennie ryje w ścianie / suficie... zagadką jest dla mnie co robi...
u nas mglisto i pochmurno, ale niech tam i tak na spacer mamy nie wychodzić przez kilka dni. tymowi gorączka spadła i chyba nie ma bo czoło chłodne. zaczął mocniej pokasływać, ale myślę (mam nadzieję) wszystko minie szybciutko...
a gdzie jarella? czy ktoś wie?
sąsiad zaczął borowanie.... facet od blisko miesiąca codziennie ryje w ścianie / suficie... zagadką jest dla mnie co robi...
Doxa
Fanka BB :)
Witajcie!
U nas też słonko piękne
Jarrela w Olsztynie u rodziców przecież
U nas też słonko piękne
efunia pisze:a gdzie jarella? czy ktoś wie?
Jarrela w Olsztynie u rodziców przecież
Cześć i czołem
Kochana do Ciebie się przewierca ;D Albo jak niegdyś sąsiad mojej mamy powierzchnię mieszkania sobie powiększa... wyburzając kominy ;D
efunia pisze:sąsiad zaczął borowanie.... facet od blisko miesiąca codziennie ryje w ścianie / suficie... zagadką jest dla mnie co robi...
Kochana do Ciebie się przewierca ;D Albo jak niegdyś sąsiad mojej mamy powierzchnię mieszkania sobie powiększa... wyburzając kominy ;D
reklama
o kurna, nieźle :laugh:patka pisze:Albo jak niegdyś sąsiad mojej mamy powierzchnię mieszkania sobie powiększa... wyburzając kominy ;D