reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
U nas .. czas zap.. leci bardzo szybko.. ;D praca dom.. dom praca.. ten sam schemat przez 5 dni.. a w weekend próba nadrobienia snu... ale ciężko idzie :D .. Miśka w dalszym ciągu leń.. obracać jej się nie chce ... ale gada jak najęta.. małż stwierdził, że jak trochę podrośnie to z nami dwoma nie wytrzyma ::)..

galeryjka świetna jak zwykle.. dzieciaczki rosną.. Luszkowa Natalia hair ma niezły.. Miśce się boki z lekka wytarły i teraz ma irokeza :)

fajnie macie, że się możecie spotykać.. czekam do przeniesienie spotkań na weekend to może też kiedyś wpadnę..

Duralex, Jazz, dobrze, że jesteście. Że Duralex w pracy to wiedziałam, ale o Jazz się m artwiłam.
Orzech - no fajnie na takim masażu. Ja na razie chodze na kręgosłup, ale póxniej mam przykazane pójść na jakieś miłe zabiegi na ciało.
Idę na Gotowe na wszystko i wrócę na reklamach ;)

a ja znowu ze wszystkim do tyłu - w sensie serialowym.
ale macie fajnie mężuiów na codzień macie, a ja biedny żuczek, całe dznie sama i sam a, a w weekendy mąż jeszcze na studia sie wybiera, a tylko te weekendy mieliśmy dla siebie :(

kto ma, to ma...

moj ostatnio pracuje 10-22.... to se mam ze ho ho..... ::)

a tak w ogole to ja nie mam meza... ;)

no nie bardzo... bo ja spie jak on przychodzi...

wiec widujemy sie rano, kiedy podaje mu kawe i ciasto... czyli jakies 5 minut... :)

reklama
Do góry