reklama
U nas .. czas zap.. leci bardzo szybko.. ;D praca dom.. dom praca.. ten sam schemat przez 5 dni.. a w weekend próba nadrobienia snu... ale ciężko idzie .. Miśka w dalszym ciągu leń.. obracać jej się nie chce ... ale gada jak najęta.. małż stwierdził, że jak trochę podrośnie to z nami dwoma nie wytrzyma :..
galeryjka świetna jak zwykle.. dzieciaczki rosną.. Luszkowa Natalia hair ma niezły.. Miśce się boki z lekka wytarły i teraz ma irokeza
fajnie macie, że się możecie spotykać.. czekam do przeniesienie spotkań na weekend to może też kiedyś wpadnę..
galeryjka świetna jak zwykle.. dzieciaczki rosną.. Luszkowa Natalia hair ma niezły.. Miśce się boki z lekka wytarły i teraz ma irokeza
fajnie macie, że się możecie spotykać.. czekam do przeniesienie spotkań na weekend to może też kiedyś wpadnę..
Teddy pisze:jazz, znow mi cofnelo emile...
... jakas kulawa skrzynke masz... :
no rzeczywiście jakaś do bani - ide coś z tym zrobić...
Teddy
Październikowa mać
duralex pisze:Miśce się boki z lekka wytarły i teraz ma irokeza
pokaz
a spacerki weekendowe beda jak tylko wozki z Holandii dojada...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Duralex, Jazz, dobrze, że jesteście. Że Duralex w pracy to wiedziałam, ale o Jazz się m artwiłam.
Orzech - no fajnie na takim masażu. Ja na razie chodze na kręgosłup, ale póxniej mam przykazane pójść na jakieś miłe zabiegi na ciało.
Idę na Gotowe na wszystko i wrócę na reklamach
Orzech - no fajnie na takim masażu. Ja na razie chodze na kręgosłup, ale póxniej mam przykazane pójść na jakieś miłe zabiegi na ciało.
Idę na Gotowe na wszystko i wrócę na reklamach
_anna
Fanka BB :)
a ja znowu ze wszystkim do tyłu - w sensie serialowym.
ale macie fajnie mężuiów na codzień macie, a ja biedny żuczek, całe dznie sama i sam a, a w weekendy mąż jeszcze na studia sie wybiera, a tylko te weekendy mieliśmy dla siebie
ale macie fajnie mężuiów na codzień macie, a ja biedny żuczek, całe dznie sama i sam a, a w weekendy mąż jeszcze na studia sie wybiera, a tylko te weekendy mieliśmy dla siebie
_anna
Fanka BB :)
no Teddy, ale masz faceta - chociaz w nocy :laugh:
a ja mam tylko takiego malutkiego ;D
a ja mam tylko takiego malutkiego ;D
reklama
Teddy
Październikowa mać
_anna pisze:a ja mam tylko takiego malutkiego ;D
hi hi swintuszka... a gdzie go masz???
w szafce przy lozku??? :laugh: