reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dziecie wykapane, nakarmione, wysmiane... tak, dokladnie... potworna ze mnie matka co wysmiewa wlasne dziecko...
...ale dzis po raz pierwszy zalozylam mu spiworek... no i az sie poplakalam ze smiechu... normalnie nie moglam go nakarmic, bo ja sie smialam, a on sie tez chichral zamiast jesc... :)

reklama
witam po weekendzie, do nadrobienia w "witam" - mnustwo stron, ale nie mam siły czytać - może ktoś mi zafunduje małe streszczenie - jak w dobrym serialu. ;)

hej

u mnie też towarzystwo już śpi, mąż jeszcze z pracy nie wrócił.....Ignacy ostatnio mało je, ssie dosłownie minutę, dwie, a ja chcę mu wcisnąć cyca to krzyczy  :( mam nadzieję, że to mu wystarcza....no a kupy nadal brak - to już trzeci dzień....poza tym w nocy zachowuje się dość dziwnie: zaczyna się wiercić i cmokać a jak podam mu pierś to zaczyna płakać i odkręcać głowę - może on już w nocy głodny nie jest?

Teddy a propos czopków - mi lekarka powiedziała, że jeden czopek (80 mg) 4 razy na dobę nie częściej niż co 4-6 godzin...

Jarrela akwarium morskie - no nieźle - pewnie pięknie wygląda, tylko chyba kupa roboty przy tym....

hej :)

u nas też dziś piękna pogoda. rano byliśmy w szpitalu, później ponad 3 godziny na spacerze.
a jak jaśko wrócił z pracy to jeszcze godzinka spacerowania.
tymek zachwycony :)

crp i ob spadło, także git. raz jeszcze dziękujemy za słowa otuchy.

tymek odkrył nowe sposoby przemieszczania się. leżąc na brzuchu opiera się na paluszkach stó, unosi pupę i brzuch i odpycha się w ten sposób przesuwa się do tyłu  ;D jest zachwycony. poza tym wciąż chce zeby z nim gadać. nawet prania spokojnie powiesić nie mogę bo on WYMAGA żebym tkwiła przy nim i słuchała pierdząco-pykających odgłosów jakie wydaje  ;D

kurcze, ja z porządkami wciąż w lesie... a okna bruuuudne, ze ojejku  :-[

dzieki Jazz... wlasnie o takie info mi chodzilo... :)

a Ignas moze nie chciec jesc wlasnie z powodu kupki...
niby nie ma w tym nic zlego, ze tyle czasu nie robil, ale jesli wczesniej wyproznial sie regularnie czescie, to teraz moze go tam troche meczyc w kiszkach...

Efuniu - gratuluję poprawy ,a odnośnie odgłosów i tej uwagi to znam to doskonale.Weronika ostatnio mebluje łózeczko po swojemu , czytaj pole bitwy z grzechotkami , karuzela(całe szczęście pluszaki są na rzepy).
Jazz czy ty dajesz coś mu do jedzenia oprócz mleka?

Efunia - super, że wyniki dobre!!

Igancy też domaga się nieustanej uwagi, nie zostanie sam ani chwili - a jak sie weźmie go na ręce to cały szczęsliwy - a najlepiej to by kicał non stop .....no i oczywiście gadać do niego i gadać ....aż mi język drętwieje...

reklama
Ignacy jest tylko na cycku....może ten słabszy apetyt i płaczki w nocy to z powodu kupki...ale co mam zrobić, może termometr w pupcię, już sama nie wiem...

Do góry