reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dzieńdobry dziewczyny :)

Za oknem biało.. mgła więc chyba w końcu będzie słońce :) Mała jeszcze śpi, więc ja korzystam z okazji i k. oraz bb :)

Dzem dobry... :)

cholera, mialam ogladac Innych no i zapomnialam...
Rzym za to zaczelismy ogladac... musze przyznac, ze calkiem niezly...

zaraz sobie zrobie k.

poszlam po k. a wrocilam ze sniadaniem... ;)

znow mi sie glupoty po nocach snia... co prawda nie takie jak z ta laska, ale cos w podobie... jakas porypana sie zrobilam po tym dziecku... ::)

Witajcie :)

U nas chyba też wyjdzie słońce! Jarrela w końcu dotarła i do Ciebie wiosna :)

Teddy Ty już tak wszystkiego na to biedne dziecko nie zwalaj ;)

na kogos musze...

ale powaznie, to ja sie jakas erotomanka zrobilam... znaczy w lbie mi sie poprzewracalo...
tak na codzien to nie, wszystko po staremu, ale snia mi sie takie glupoty, ze naprawde nie wiem gdzie przyczyna...

reklama
Cześć,
Nawet niezbyt dużo nadrabiania z wczoraj :)
Kicham, z nosa mi leci, ale trochę lepiej po nocy. Chociaż 37,2 wciąz mam. Dobrze, że już niedługo weekend, przynajmniej Kamil z NAtalką posiedzi, skwierczy mi dziecię, a nie bardzo chcę ją przytulać jak nie muszę.
Teddy - mnie też się dziwne rzeczy snią, ale już zauważyłam, że u mnie przychodzi na jakiś czas i znika.
Chyba k. sobie zrobię... i przyjde znowu.
POgoda ładna, może choć na chwilkę z Natalką wyjdę, po południu ma wpaść moja Mama, żeby ją zabrać na spacer. Fajnie jak rodzice blisko mieszkają:) I jak chca pomagać :)

Do góry