reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Doxa czyżbym zrobiła pomyłkę z życzeniami? a zresztą co mi tam

Z okazji dzisiejszego dnia wszystkim dzieciom życzę sto lat i spełnienia marzeń

Magda dziękuję za życzenia w imieniu Kamy. Ja miałam straszne koszmary w ciąży, ciągle mi się śniło, że z małą albo ciążą jest coś nie tak.

Doxa też już dzisiaj czytałam... sądziłam, że wśród matek małych dzieci jest jednak większa tolerancja...

Wysyłam, wysyłam i nie dacie mi wysłać ;)

Syla słoneczka niet... ale nie ma już mgły, nie pada deszcz, jest w końcu widno, więc może i słoneczko się znajdzie. ;)

Magda no właśnie ja za Doxą - Kama ślicznie dziękuje ;D W końcu pamięć się liczy.

No laski dajcie mi wysłać tego posta... bo mi zaraz elaborat wyjdzie ;D ;D ;D

Mam nadzieje , że inne dzieci też. Co sie będę przejmować , życzenia szczere to i o co chodzi.
Kurcze , czkawka dalej jest ale chyba musi sama przejść. Po cycu , butli no i tej nieszczęsnej C nie przeszło.

Magda ja nie zwalczam czkawki, sama przechodzi ;)

Jarrela no to mówię, że imprezowa dziewczyna, cały tydzień świętuje miesięcznicę :laugh:

reklama
no, chyba dwa tematu budza zajadłośc i wredotę - sposób karmienia i porodu. Swoją drogą pojęcia nie mam dlaczego :)

Do góry