reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

a u nas juz po pierwszym sapaniu na balkonie. Teraz musze zajać się dzidzią, a potem zakupy , dzis druga tura kupowania krzresełka do karmienia, mam nadzieje że dzis juz będę miała. :)

reklama
A moje dziecię, po zjedzeniu jabłuszka padło i śpi ::) ze spacerku nici jak na razie, poczekam aż się obudzi, dostanie zupkę i wtedy w drogę :)

Czesc wszystkim
W Łodzi tez pienie swieci słonce
My juz po spacerku i Kasia teraz spi
Obiadek bedzie jak wstanie,wczoraj pierwszy raz dostała zupke jarzynowa Bobovity i jej zasmakowała wiec dzis ciag dalszy

Magda25 ja tez mam nadzieje, ze bede czesciej ;)

_anna a jakie krzeselko kupujecie......nie, nie z tym ide do innego watku.

magdusiu herbatka dotarła. pachnie przepięknie.i w sam raz nadaje się do naszych nowych rocznicowych filiżanek :laugh: dziękujemy!!!! :-* :-* również za życzenia. chyba się sprawdziły bo u nas wiosna pełną gębą!!! zgrzałam się jak dzikus :)
tymka w trakcie spaceru musiałam rozebrać.
a specjalnie przed wyjsviem wylazłam na balkon. a tam wiało...
no a po wyjśćiu z klatki okazło się że upał na dworze :)

dziś idziemy do pediatry. ważyć tymusia i zbadać przed szczepieniem.

a w ogóle to dziś zrobiłam komuś niezły dowcip :-[ szłam przez osiedle i na samym środku chodnika stał samochód. było to akurat przy zakręcie. musiałm go wyminąć ulicą. i jak tylko zjechałam na ulicę zza zakrętu wyjechało auto... na szczęscie facet jechał ostrożnie i ja wyłaziłam ostrożnie. ale co gdyby szło tamtędy dziecko??? odeszłam kawałek po czym zawróciłam i zadzwoniłam na policję. zajęło mi to chyba z 10 minut... ale przemówił do mnie obraz dziecka wpadającego pod koła. co fajniejsze. dookoła mnóstwo wolnych miejsc parkingowych... zresztą ja rozumiem zaparkować jedną parą kół na chodniku. ale ustawić się na środku??? tarasując całe przejście??? świństwo :-[

Ja tylko na chwilę kompa dopadłam ;D Mała jeszcze drzemie ale pewnie za chwilkę wstanie... coś jakby zaczeło się przejaśniać... jutro już może będzie ludzka pogoda na mojej Syberii :) Lecę obiad robić... bo jak zwykle nie wyrobiłam się ::) Ale za to nagadałam się z kumpelą ;D ;D No i jestem arcyzadowolona - zauważyła że schudłam :) Świat jest piękny, życie kolorowe - nawet bez słońca :) W końcu może jutro do mnie dojdzie. ;)

Siema.
Mala spi. Spacerku dzisiaj tez nie bedzie, bo pogoda fatalna. Doxa a kiedy do mnie wiosna dojdzie? W chalupie ciemno. Chyba ide robic obiad. Jakos mi sie nie chce. Dzisiaj chyba sie ofarboje, bo sobie farbe kupilam. Zob. czy mi sie bedzie chcialo.
Czy wasze dzieci tez zawsze zalatwiaja sie przy jedzeniu?
Ide czytac inne watki.
Acha....o jaka herbatke wam chodzi?

A my zaliczymy jeszcze jeden spacerek bo pogoda ku temu
A jak pieknie w radyjku parada graja :D :D
Właśnie dziewczynki jaka herbatka tu nas szczujecie podzielcie sie ;D

my tez po spacerze narazie chodzimy raz dziennie jak bedzie cieplej to 2x dziennie narazie ciezko wybierac sie jak mieszka sie na 4 pietrze oby do lata

reklama
Alunia ja to na razie ciągle wzdycham .. aby do wiosny :laugh:

O rany moje dziecię dzisiaj nauczyło się skarpetki ściągać... 200 razy chyba już jej nakładałam - 10 sec i ona bez skarpetek ;D Chyba zaraz jej rajstopki nałożę :laugh:

Do góry