reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Hej Kobietki.
My po spacerku pogoda piękna. Jarrela może jutro już u Ciebie będzie cieplej. :)
Zaczynam sie zastanawiać czy nie ubieram Natalki za ciepło. Ma na sobie body śpiochy skarpetki spodenki i kurtke na polarku i oszywiscie czape. Musze kupić cieńszą bo ta za gruba.
A ja dziś wybrałam sie na krótkim rękawku (pod kurtkę) bo wczoraj zgrzałam sie że hoho.

bry.....nie uwierzycie ale niecala godzine temu wlaczylam kompa...przewaznie wlaczam go o 9.00 ranoi ;D ;D ;D ;D nie bylo nas w domku, bo wpadla kumpela i 3 godziny bylsymy nad wisla, cieplo takie ze az milo.....w sloncu bylo 29!!!!! stopni/....czyzby lato...ale zeby nie bylo za dobrze moj maz ma grype...czekam tylko az ja i Alanek sie pochorujemy :mad:

Elvira i Magdazłodzi mowa tutaj o herbatce gwiazdkowej z Ikea ;)

Shady a widzisz jak pięknie na zewnątrz! I kumpela się znalazła ;) A dla męża zdrówka!

Doxa kumpela to stara z mojej bylej rpacy ;) wpadla bo tez szuka pracy wiec wymyslamy cos razem

Dzieki za zyczenia dla mezusia :)

wróciliśmy od lekarza.

mój słonik waży.... 8190!!!!!

przybrał 1140g w ciągu niecałych 4 tygodni ::)

o losie! przedtem się martwiłam ze przybiera za słabo, teraz ze jest za gruby :p
już podwoił wagę urodzeniową.
swoją drogą co się dziwić, ze tyle przybrał skoro tyle zjada ::)

Efunia jestem w szoku! Piękna waga :) Jest co nosić :laugh:

A przyrost niezły jak na 4 tygodnie!

Mówisz że JUŻ podwoił wagę urodzeniową ... hmmm Oli to niedługo potroi swoją :laugh:

reklama
Do góry