reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

czesc :) no i jestem.
mam do nadrobienia w domu bardzo wiele.no ale dobrze sie zlozylo, bo pewnie do swiat akutar zdaze i bedzie czysciutko akurat na swieta :laugh:

Sluchajicie, juz mi kiedys Teddy pisala, ale ja dalej nie moge znalesc tej naszej galeryjki, napiszcie dokladniej gdzie sa zdjecia???

reklama
:laugh: :laugh: Teddy może rzeczywiście udzielił mi się nastrój Shady ;)

Syla ja też nie mogę się zebrać żeby wejść pod prysznic :p  A rozlazła to dawno się zrobiłam, chyba muszę coś ze sobą zrobić!

oooo dziekuje Doxus.
wykladzik oj w sumie dla tych co sluchali podobno rewelacja, ja to bylam w takim amoku, ze nie bardzo pamietam tego czasu kiedy mowilam, powaznie, mam takie wyrywki w pamieci :laugh: ale jestem bardzo zadowolona i z tego jak on wypadl i przede wszystkim z tego, ze mam go juz za soba :)
pare osob mi powiedzialo, ze nie da sie uwierzyc, ze 3 lata temu nie znalam ani slowa po niemiecku - wiec to jest bardzo budujace.
Ale zeszly tydzien obfituje tez w inny sukces, zamowilam wozek...........ale to nie tutaj ;)

Cześć Orzeszku. Mów jak tam? Super Orzeszku!!!!!!!!!

Ja mam Doxa czsami dobre prześwity. Dziś jest Andrzej więc ja rozlazła bo Andrzej Oskara do szkoły wyprawił.... Oskar w KIDS PLAY urządza dzisiaj urodzinki więc Andrzej został aby się tym zająć. No bo ja bez samochodu....

Muszę zrobić jakieś ruchy. Do usłyszenia później.

Ja się trochę ogarnełam.. mała śpi, k. wypita, pralka chodzi, suszarka też... nawet deskę do prasowania rozłożyłam ;D ;D Tylko co spojrzę za okno to mnie wstrzącha... nawet światło dzisiaj się u mnie od rana pali, bo ciemno... dajcie trochę tego słońca, bo zaraz i ja jakiejś depresji się nabawię ;) ;D

Cześć
Bardzo ładnie dzisiaj mam za oknem.Słoneczko, ciepło, zaraz lecimy na spacer , bo szkoda taką pogodę przesiedzieć w domu. Dziecie mi wyje , cholera wie czemu , ale pewnie usnąc nie może. A może ona już chce na słoneczko zaraz sprawdzimy.Ukochaną grzechotke dziecko zgubiło ale sprawa sie już wyjaśniła. Już nie wyje.Zresztą jest raczej pogodnym dzieckiem i rzadko kiedy płacze.
Teraz do niej zajrzałam bo coś cicho sie zrobiło , a ona przytuliła grzechotkę i śpi. Widocznie tej grzechotki było jej do szczęścia potrzeba.
Orzeszku gratuluję odczytu. Mam nadzieję , ze teraz będziesz częściej zaglądała na BB.
Shady spokój , spokój i jeszcze raz spokój, byle pierdoła może być powodem płaczu , ale najpewniej twoje dziecko domaga sie przytulania i pieszczot, nie chce niczego innego prócz ciebie .Chce żebyś go tuliła czule do niego przemawiała i poświęcała mu całą siebie. Przecież to Ty jesteś mu najbardziej znaną i ukochaną osobą.Spróbuj zaufać swojej intuicji.Nie będzie żle zobaczysz.

reklama
Orzeszku to bardzo się cieszę, że odczyt tak dobrze Ci poszedł :) I też mam nadzieję, że będziesz częściej do nas zaglądać!!!

Jarrela współczuję, u nas piękna pogoda, zapewne już jutro i do Ciebie dojdzie!

Do góry