reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Shady ale masz małego foszyste heheh (tak mowimy na naszego kumla który czesto focha strzela) Wspołczuje, moja Igusia jakos nie wykumała jeszcze ze mozna miec zły humor.

Jarrela- podziwiam, no szok, ja to za mniesiac to jeszcze nie (hehe nawet okresu jeszcze niedostałam) A sobie obmysiłam ze jak w 2007 urodze to beda 2 lata roznicy i bedzi ok.

reklama
shady pisze:

Jarrela no chyba ze tak.....ale nikt nie pobije rekordu mojej znajomej....kolega byl ze stycznia 1975 roku a jego brat z......pazdziernika 1975  ;D ;D ;D ;D

no nieźle - to dziewczyna musiała zajść w ciąże niemal zaraz po porodzie :laugh:

Jazz - odpisałam :)

Jarrela - ja wychodzę z podobnego założenia co Ty, trylko u nas jest inaczej, bo Kamiol nie planuje kolejnych dzieci, a przynajmniej nie teraz. Za to ja planuję i On o tym wie ;)

Jarrela cala szkole podstawowa uchodzili za blizniakow bo razem do klasy chodzili, dopoki sie nie kapneli ze miesiace inne....
Jazz nie taka dziewczyna, baba lat okolo 60 teraz... ;D ;D ;D aco fakt to fakt....zaszla praktycznie po porodzie bo ona w tych od kalendarzykow malzenskich i moherowych beretow ;)

Magdusiek bo ja się robię wygodnicka i wiem, że za 2-3 lata, gdy Kama będzie "odchowana" ciężko będzie mi się zdecydować na drugie dziecko. Darek z kolei nie wyobraża sobie, żeby Kama była jedynaczką - mi jakoś to szczególnie nie przeszkada. Więc trzeba jej sprawić rodzeństwo z rozpędu... bo potem jeszcze mi chęci zabraknie ;D No i najważniejsze - zegarek tyka nieubłaganie... teraz staraliśmy się pół roku a potem to może być już dłużej, więc ja nie za bardzo chcę czekać. I tak żałuję, że już nie jestem w ciąży.
A jak Kamil do tych planów podchodzi? ;)

Shady to moja koleżanka ma córeczki, między którymi jest 10 msc różnicy ;D Czekała na okres po porodzie i jakoś tak dziwnie, bo nie chudła tylko tyła.. poszła do gina a ten stwierdził, że jest w 3 msc ciąży ;)

moj maz tez chce rodzenstwo dla Alana ale ja sie nie zgadzam.....pierwszy powod znacie a poza tym to powiedzialam ze jak skoncze 30 lat zadnych dzieci wiecej, a po 3-cie....w 1-pokojowym mieskzaniu??? za nic....wtedy to naprawde moglibysmy zapomniec o kupnie domu

reklama
Jarrela, Kamil po prostu na razie nie planuje dzieci, ale gdyby się zdarzyło to luz :)
Shady - miesiąc po porodzie cięzko brać środki anty ;)

Ale moja koleżanka ma siostrę straszą od siebei 11 miesięcy, ona też szybko po porodzie dostała @, domyślała sie, że pewnie u niej będzie podobnie jak u jej mamy, pilnowali się, zabezpieczali, ale i tak wpadli i szybko urodziła się druga córeczka :) NIe po 11 miesiącach, ale jednak, mimo całego zabezpieczania.
Ja jestem zdania, że co ma być to będzie, tak czy siak ;)

Do góry