reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hellou
Witajcie, dawno mnie nie było ale cały week maiałm jakis taki zalatany na maxa, w sumie nic specjalnego a czasu brak. W kazdym razie przemyslenie z tego czasu mam takie ze od stycznia 2007 staram sie o drugą dzidzie ;) Ale sie tym tematem podjarałam ;D

reklama
Ja dotarłam do domu, Natalia wykąpana, najedzona, ulana ;) lezyw  łózeczku.
MIała dzisiaj inaugurować spacerówkę, tak jednorazowo, ale nie zabrałam ze sobą budy i inauguracji nie było.
Widzę, że większość gościnny weekend miała :)
Doxa - cieszę się, ze smakowało.
Jazz - żeby tylko Twój Mąż się nie dowiedział, że to ze mnie ten przykład ;) Prawda, że szybko się zapomina, że nasze dzieci takie malutkie były. My wczoraj przegrywaliśmy krótkie fragmenty Natalkowe dla rodziców Kamila - szok jak bardzo Natalka się zmeiniła, ja już jej takiej małej nie pamiętałam :)

hej laseczki....ja dzis wku r wio na i moj maz tez.....mlody dal dzis do wiwatu, a skoro moj maz sie wsciekl znaczy ze bylo strasznie....ryczal pol dnia a ja ledwo na oczy widze no i cisnienie mam ze 200  :mad: :mad: :mad:

No i ja w końcu dotelepałam się w końcu do kompa... a tu takie pustki ::)

Atas my już za msc zaczynamy starania o 2 dzidzi ;D I mam nadzieję, że za długo nam nie przyjdzie czekać na rodzeństwo dla Kamy.

Tak....kaprycho poprostu.....bo nic go nie bolalo, nie byl glodny, tylko mial focha.....nic tylko sie powiesic

Jarrela niezle....tak jak wczesniej mowilam, ledwo porodzilyscie dzieci a juz myslicie o drugim ;)

Shady to się tylko wydaje, że ledwo ;D . Kama za miesiąc pół roku skończy... zanim zajdę w ciążę i urodzę drugie to już będzie między dziećmi minimum półtora roku różnicy... a ja bym chciała, żeby ta różnica nie była duża.

Jarrela no chyba ze tak.....ale nikt nie pobije rekordu mojej znajomej....kolega byl ze stycznia 1975 roku a jego brat z......pazdziernika 1975 ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry