reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jarrela nie wyroimy sie bo ja w tym roku koncze 31 lat :((
Magdusiek a nie mozna brac pigulek po porodzie??? nie wiedzialam ;)

reklama
magdusiek pisze:
Shady - miesiąc po porodzie cięzko brać środki anty ;)

No właśnie ja też się przyznam, że mimo tego uświadomienia i zabezpieczania się byłam przekonana, że te 6 tyg połogu są "bezpieczne". A dopiero  gin mnie uświadomił, że wcale nie.

No teraz to nabralam apetytu na druga ciaze. Tylko tak sie zastanawiam czy mojej malej Iguni to przypasi. A swoja droga dostałyscie juz miesiaczki?? Bo ja nie i chyba moge na razie mazyc o ciazy.
A jeszcze jeda srawa, umowa mi se konczy w grudniu 2006 i jak w styczniu zajde w ciaze (zakłądam ze ja przedłuza) i wskocze na zwolnienie to bedzie to chyba głupio wygladac co?? hehehe 8)

ja powiem tak...ja jestem wyjatkowo wiatropylna, nawet moja gin sie dziwila wiec ja uwazam jak moge bo kichniecie mojego meza moze mnie zaplodnic ;)

Atas to ze nie masz miesiaczki nie znaczy ze nie mozesz zajsc w ciaze...ja moge mnozyc przyklady kiedy dziewczyny myslaly ze brak miesiaczki = niemozliwoscia zajscia w ciaze ;) Ja okres dostalam w tydzien po pologdu

Ja jeszcze nie dostałam @.
Shady - chyba tylko jedne można przy karmieniu piersią i to takie, ktore na wiele osób slabo działają.

Shady ja wiem ze moge, tez znam takie przypadki ;) Ale ja to jestem bardziej taka poukładana i jakos wolałabym ten okres dostac. A moze jestm juz w ciazy ??? ??? ??? heheh, Ja jeszcze karmie to pewnie dlatego sie nie zbliza.

Magdusiek sorry tepa jestem, zapomnialam juz jak to jest karmic cycem a przy cycu faktycznie niewiele mozna
magdusiek pisze:
Ja jeszcze nie dostałam @.
Shady - chyba tylko jedne można przy karmieniu piersią i to takie, ktore na wiele osób slabo działają.

Shady i zawsze jest jeszcze depo provera - sama miałam.

Atas karmienie niestety nie powoduje, że kobieta nie zajdzie w ciążę ;D A @ u mnie też niet :( Miałam jakieś palamienie 15 stycznia (miesiąc po zastrzyku depo provery) ale trudno to okreslić @, bo w skutkach ubocznych depo są i plamienia i brak @. W czwartek idę do gina, niech mi powie jak mam teraz liczyć te dni płodne? No i co z tą @? A może ja już w ciąży? ;D

wiem wiem, tylko tak sobie mysle ze okresu nie ma bo karmie a ze w ciaze mozna zajsc to wiem :laugh: A w sumie szkoda ze nie jestem taka ociemniała bo moze zycie by za mnie zdecydowało.
Jarrela zycze Ci tej ciązy ;)

reklama
Do góry