reklama
magdusiek pisze:Shady - miesiąc po porodzie cięzko brać środki anty![]()
No właśnie ja też się przyznam, że mimo tego uświadomienia i zabezpieczania się byłam przekonana, że te 6 tyg połogu są "bezpieczne". A dopiero gin mnie uświadomił, że wcale nie.
atas
Fanka BB :)
No teraz to nabralam apetytu na druga ciaze. Tylko tak sie zastanawiam czy mojej malej Iguni to przypasi. A swoja droga dostałyscie juz miesiaczki?? Bo ja nie i chyba moge na razie mazyc o ciazy.
A jeszcze jeda srawa, umowa mi se konczy w grudniu 2006 i jak w styczniu zajde w ciaze (zakłądam ze ja przedłuza) i wskocze na zwolnienie to bedzie to chyba głupio wygladac co?? hehehe 8)
A jeszcze jeda srawa, umowa mi se konczy w grudniu 2006 i jak w styczniu zajde w ciaze (zakłądam ze ja przedłuza) i wskocze na zwolnienie to bedzie to chyba głupio wygladac co?? hehehe 8)
shady
ja powiem tak...ja jestem wyjatkowo wiatropylna, nawet moja gin sie dziwila wiec ja uwazam jak moge bo kichniecie mojego meza moze mnie zaplodnic
Atas to ze nie masz miesiaczki nie znaczy ze nie mozesz zajsc w ciaze...ja moge mnozyc przyklady kiedy dziewczyny myslaly ze brak miesiaczki = niemozliwoscia zajscia w ciaze
shady
Magdusiek sorry tepa jestem, zapomnialam juz jak to jest karmic cycem a przy cycu faktycznie niewiele mozna
magdusiek pisze:Ja jeszcze nie dostałam @.
Shady - chyba tylko jedne można przy karmieniu piersią i to takie, ktore na wiele osób slabo działają.
Shady i zawsze jest jeszcze depo provera - sama miałam.
Atas karmienie niestety nie powoduje, że kobieta nie zajdzie w ciążę ;D A @ u mnie też niet
Miałam jakieś palamienie 15 stycznia (miesiąc po zastrzyku depo provery) ale trudno to okreslić @, bo w skutkach ubocznych depo są i plamienia i brak @. W czwartek idę do gina, niech mi powie jak mam teraz liczyć te dni płodne? No i co z tą @? A może ja już w ciąży? ;D
Atas karmienie niestety nie powoduje, że kobieta nie zajdzie w ciążę ;D A @ u mnie też niet
reklama