reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Shady - mam podobnie, siedzę i za bardzo nie wiem czego szukam :-) Powinnam jechać do pracy, ale nie jadę bo do jasnej cholewci pracuję przez 5 dni po to żeby w weekend odpocząć. Mam tylko nadzieję, że zaległości nadrobię w przyszłym tygodniu.
Tymuś już śpi ... zresztą jego tatuś też :-) Obżeram się miśkami i myślę nad krzesełkiem. Mam mętlik i nie wiem na które się zdecydować :-(
Tymuś już śpi ... zresztą jego tatuś też :-) Obżeram się miśkami i myślę nad krzesełkiem. Mam mętlik i nie wiem na które się zdecydować :-(
magdusiek
Październikowa Mama 2005
CVzesć,
byłam na manicure, byłam na spotkaniu z koleżanką, na shoppiingu (niezbyt udanym) i delektowałam się niemężem. Dziecko mi zasnęło jakiś czas temu, nie wiem czy na chwilę czy na noc...
Krystianku - dużo radosnych chwil
byłam na manicure, byłam na spotkaniu z koleżanką, na shoppiingu (niezbyt udanym) i delektowałam się niemężem. Dziecko mi zasnęło jakiś czas temu, nie wiem czy na chwilę czy na noc...
Krystianku - dużo radosnych chwil
M
MALENSTWO 33
Gość
mojego meza nadal niema
i musze chyba gdzies zaznaczyc bo Wiktoria zasnela po kapieli i cycusiu jeszcze niewiem na jak dlugo?
i musze chyba gdzies zaznaczyc bo Wiktoria zasnela po kapieli i cycusiu jeszcze niewiem na jak dlugo?
M
MALENSTWO 33
Gość
chyba nie bo zaczyna sie krecic i budzic 
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Jolik - trzymaj się w tej pracy. A z ubraniami to wiem o czym piszesz, też chciałabym sobie jakeiś fajne bluzki kupić, ale niekoniecznie super drogie - a nic mi się nie podoba, jakiś smutek. I chodze ubrana jak pajac 
Magda - świetnie z tym pluciem! POdoba mi się!
Magda - świetnie z tym pluciem! POdoba mi się!
Heloł!
Moja Gabrysia też już zasnęła i mam nadzieję, że to już na noc!
Byłam w galeryjce i doznałam szoku
Elvira Twoja córcia to sama tak prosto siada, czy ją tak sadzacie na tym foteliku! Bo jak sama, to niezle jak na 5 miesięcznego bobasa! Łoł!
Kurcze, muszę pokazać Wam jakie moja Gabryśka ma rzęsy! Te Prezesowskie też niczego sobie. Teddy ! W ogóle wszystkie dzieci słodkie! Efunia mojej córci też trudno zrobić uśmiechnięte zdjęcie! Jolik TwójTymuś jak zwykle słodziutki!Jarrela moja też uwielbia plucie i robienie brrry!
Pozdrawiam!
Ależ się rozpisałam! Kończę, bo to niepodobne do mnie jest ;D
Moja Gabrysia też już zasnęła i mam nadzieję, że to już na noc!
Byłam w galeryjce i doznałam szoku
Kurcze, muszę pokazać Wam jakie moja Gabryśka ma rzęsy! Te Prezesowskie też niczego sobie. Teddy ! W ogóle wszystkie dzieci słodkie! Efunia mojej córci też trudno zrobić uśmiechnięte zdjęcie! Jolik TwójTymuś jak zwykle słodziutki!Jarrela moja też uwielbia plucie i robienie brrry!
Pozdrawiam!
Ależ się rozpisałam! Kończę, bo to niepodobne do mnie jest ;D
reklama