reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Shady - mam podobnie, siedzę i za bardzo nie wiem czego szukam :-) Powinnam jechać do pracy, ale nie jadę bo do jasnej cholewci pracuję przez 5 dni po to żeby w weekend odpocząć. Mam tylko nadzieję, że zaległości nadrobię w przyszłym tygodniu.
Tymuś już śpi ... zresztą jego tatuś też :-) Obżeram się miśkami i myślę nad krzesełkiem. Mam mętlik i nie wiem na które się zdecydować :-(

CVzesć,
byłam na manicure, byłam na spotkaniu z koleżanką, na shoppiingu (niezbyt udanym) i delektowałam się niemężem. Dziecko mi zasnęło jakiś czas temu, nie wiem czy na chwilę czy na noc...

Krystianku - dużo radosnych chwil :)

mojego meza nadal niema
i musze chyba gdzies zaznaczyc bo Wiktoria zasnela po kapieli i cycusiu jeszcze niewiem na jak dlugo?

Alunia, może na noc zasnęła :)
Natalia śpi w spodniach, bluzeczce, skarpetkach, na brudaska. Coś mi się wydaje, że dziś będzie bez kąpieli, bo to chyba ten nocny sen.

Jolik - trzymaj się w tej pracy. A z ubraniami to wiem o czym piszesz, też chciałabym sobie jakeiś fajne bluzki kupić, ale niekoniecznie super drogie - a nic mi się nie podoba, jakiś smutek. I chodze ubrana jak pajac :(

Magda - świetnie z tym pluciem! POdoba mi się!

Heloł!
Moja Gabrysia też już zasnęła i mam nadzieję, że to już na noc! ;)
Byłam w galeryjce i doznałam szoku :o Elvira Twoja córcia to sama tak prosto siada, czy ją tak sadzacie na tym foteliku! Bo jak sama, to niezle jak na 5 miesięcznego bobasa! Łoł!
Kurcze, muszę pokazać Wam jakie moja Gabryśka ma rzęsy! Te Prezesowskie też niczego sobie. Teddy ! W ogóle wszystkie dzieci słodkie! Efunia mojej córci też trudno zrobić uśmiechnięte zdjęcie! Jolik TwójTymuś jak zwykle słodziutki!Jarrela moja też uwielbia plucie i robienie brrry!
Pozdrawiam!

Ależ się rozpisałam! Kończę, bo to niepodobne do mnie jest ;D

reklama
Do góry