reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Nasza Natka też wykąpana, najedzona i śpi.

A tak poza tym musze się Wam pochwalić że kąpanie w wodzie bez Oilatum daje efekty. :) Wysypka znikła a suche plamki na skórze traktowane elo-bazą też prawie niewidoczne. :) Jednak okazuje się że nie każdemu Oilatum służy.
Teraz muszę jeszcze uważać bardzo na to co jem i obserwować Natke. Żeby sie upewnić co było przyczyną ale obstawiam Oilatum bo już pierwszego dnia po kąpieli Natka nie drapała się tak jak poprzednio.

Dzieciaczki w galeryjce cudne. :) :)

dobry wieczór,

goście poszli - było bardzo przyjemnie - Ignaś też grzecznie się zachowywał i około 20 już smacznie spał... :)
naszym znajomym urodziła się dziś rano córeczka - no i mój małż poszedł na pępkowe - czyli jutro mogę nie liczyć na jego pomoc ::)

KRYSTIANKU, ABY KAŻDY NATĘPNY PÓŁ ROCZEK PRZYNOSIŁ CI TO, CO W ŻYCIU NAJPIĘKNIEJSZE!!!!

jak pepkowe to napewno szybko nie wroci, nie mowiac o stanie ;) jak nam urodzil sie Alan to maz zalomotal do sasiadow o 1 w nocy z flacha pod pacha i bablowali do rana ;D ;D ;D

Shady - mój mąż wróci pewnie nad ranem, już nie powiem w jakim stanie ::) no ale to jego przyjaciel, więc mu wybaczam....jak urodził się Ignacy to też małż nieźle zabalował, jak przyszedł następnego dnia do szpitala to myslałam, że go uduszę - wyglądał i czuł się okropnie i jeszcze mi wychlał całą wodę .....

CZEŚC ALEZ WY DUZO PISZECIE NIENADAZAM ZA WAMI.Dzis mnie niebyło cały dzięń bo byłam kupic strój do chrztu dla KasiWrócilismy strasznie zmordowani bo było strasznie duzo łażenia.
10370422.gif

reklama

Jazz moj tak samo przyszedl do mnie do szpitala w stanie ehhh szkoda slow ;)

Magdazlodzi widze ze wraz z wiosna masowo chrzczone sa dzieci ;) kupiliscie juz wsystko?

Do góry