reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Lindsay nad morze oczywiście, że jedziemy.
Jedziemy na święta i nie wiem skąd mi się wzięło, że święta są w marcu :)
Bedziemy w środę przed świętami w Karwieńskich.
odpowiedziałam na priv

Chyba nie dam rady przebrnąć. Nie zaglądanie do Was przez kilka dni, grozi pdcięciem od świata ;)
czyt. ważnych wieści.
Czy ktoś mi może streścić?

no cóż generalnie było dużo rozmów o pieniądzach :laugh: :laugh:

anno
mikołaj czytelnik pełną gębą ;D

elvira dlaczego mówisz ze nieładne????
BARDZO ŁADNE!

moje dziecko siedzi na lezaczku, przykrywszy sobie twarz kocem... sapie pod nim i przebiera łapkami... chyba jest zadowolony ::)

Wszystkiego najlepszego dla Laurki!!

Ale się dziś wyspałam, pierwsza pobudka o 4:00, później co godzinę, nie wiem o co chodzi, ale nic to. A nad rtanem wsadziłam Natalię do nas i spała do 8:30 :) TYlko teraz mi coś stęka :)

U mnie wiosna na całego, fajnie, że mam okna pomyte to słońce ma jak zajrzeć do środka :)

Czesc i czołem :)
Dawido tez pierwszą pobudkę zrobił 7.30, ale jeszcze go trochę przetrzymałam (jak zwykle zresztą) Tylko dziś zanim zaliczył jeszcze raz komara to godzinkę potrwało  ::)
Efuniu nasze chłopaki coś lubią podobne zabawy, Mój wszystko wykorzysta - byle się nakryć ;D

Laurko 100 lat zdrówka od nas w te pół roczku

reklama
my zaczynamy mycie okien w sobotę...

ale ale magdusiek skoro u ciebie umyte moze i do mnie wpadnesz???  :laugh:

Do góry