Znowy mnie kilka dnio nie było.Jakoś nie daję rady (czasowo).Mam tyle pracy w domu,Julcia marudna ostatnio, chyba zęby!!! Powoli zaczynam sprzątanko wiosenno-świąteczne w domu, bo 5 kwietnia wracam do pracy i potem z tym może być kłopot.Jeszcze tylko dwa tygodnie z moim maleństwem!!!! 
reklama
Teddy
Październikowa mać
Kaszu... moc zyczen dla Laurki... niech wraca do zdrowia jak najszybciej...
na to pol roczku
a tak na marginesie...
Kaszu, moze to i dobrze, ze nie dawali jej narkozy... bolali krotko i zaraz zapomni, a przynajmniej bedzie miala zdrowsze serduszko...
i jednak narkoza uszkadza mozg... ja mialam 6 i po kazdej przez jakis czas koszmary i klopoty z koncentracja, to wynik chwilowego niedotlenienia ktore zawsze wystepuje podczas usypiania...
dzien dobry,
STO LAT, STO LAT LAURKO. WSZYSCY O TOBIE MYSLIMY I ZYCZYMY POWROTU DO ZDROWIA :-* :-* :-*
A my zraz znow zmywamy sie do Mielna. Pogoda jest przednia, nad morzem tak pieknie pachnie jak nigdy latem. Czuc wiosne...
Z tymi kaszkami kukurydzianymi to rzeczywiscie problem. Zdobyłam 13- ( 4 dla Doxy, 4 dla mnie i reszta Jolikowa)
Elvira genialne masz krzesełko dla Małej. Bardzo mi sie podoba.
STO LAT, STO LAT LAURKO. WSZYSCY O TOBIE MYSLIMY I ZYCZYMY POWROTU DO ZDROWIA :-* :-* :-*
A my zraz znow zmywamy sie do Mielna. Pogoda jest przednia, nad morzem tak pieknie pachnie jak nigdy latem. Czuc wiosne...
Z tymi kaszkami kukurydzianymi to rzeczywiscie problem. Zdobyłam 13- ( 4 dla Doxy, 4 dla mnie i reszta Jolikowa)
Elvira genialne masz krzesełko dla Małej. Bardzo mi sie podoba.
Doxa pisze:Kochana LAURKO duuużo zdrówka dla Ciebie. Buziaczki :-*
Przyłączamy się z Kamą do życzeń. :-*
efunia pisze:lindsay ciebie to tylko na polowania wypuszczac ;D
;D ;D ;D
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Witajcie Kobietki,
Laurko wszystkiego najlepszego i dużo, dużo zdrowia!
Laurko wszystkiego najlepszego i dużo, dużo zdrowia!