reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Mała - daj znac jak USG
Małgosiu - dzięki za namiary. Słuszałam kiedys o nim i to same miłe rzeczy.
Syla - wiem że to zabrzmi trywialnie ale przystopuj troszke bo się wykończysz. Pamiętak że twoje zmęczęnie czuje tez dzidza i bardzo tego nie lubi. Może jakies zwolnionko??

Cześć kochniutkie.
My dziś kupiliśmy taką
08306pe085062s39er.jpg
wanienkę dla maluszka z antypoślizgami w Ikea, butelkę taką żeby sobie mógł sam trzymać z dziurą po środku, dwa smoczki w razie gduby się jeden zgubił, szczotki do butelek i nożyczki do paznokci z cążkami.

Dlaczego jeszcze nie idę na zwolnienie? Bo chyba jestem nienormalna. Innego wytłumaczenia nie znajduję :)
Wiem wiem i ta moja biedna dzidzia też pewnie zestresowana.

Frezja nie przejmuj się faceci tak maja a my teraz wszystko przyjmujemy za bardzo do siebie. Póxniej będziesz się z tego śmiała.
A wanienka super plus i niebieściutka.

Czy Wy dziewczyny tez jestescie jakby tąpnięte dzisiaj?
Chyba taki okres w ciąży.

Czuje przez skórę ze wszystkie jakies takie bez entuzjazmu. Czy mi się wydaje?

Oj Syla dokładnie tak, ja tak mam od poniedziałku, nawet na USG jechałam bez większego entuzjazmu!

Frezja to pokrzycz na męża żeby Ci ulżyło, a potem zjedz lody!

reklama
Do góry