reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Doxa o leżeniu nic mi nie mówił, ale ja sama jeśli rzeczywiście dopadnie mnie zmęczenie to się kładę.
Wzięłam się za prasowanie ciuchów na podróż...i rozkładaniem ich na tapczan - póżniej tylko popakować do walizek.
Najbardziej się wścieknę, jak moje wysiłki pójdą na marne...
Mój mąż nie dał mi jeszcze żadnego znaku a ja boję się do niego dzwonić - boję się rozczarowania...

Kaszu trzymam kciuki, na pewno się tym razem uda!!!

A jak nie to chociaż będziesz miała wszystko poprasowane ;)

ok! poddaje się! nie dam rady wszystkiego nadrobić! tym bardziej, że pisałyście akurat prawie we wszystkich wątkach!  ::)

Kaszu a na ile wy wyjeżdżacie? Czemu aż tyle rzeczy zabieracie?

Mała spoko, włącz się teraz i tyle ;)

Mała jak ja Cie doskonale rozumie. też próbuję ponadrabiac zaległości ale wystarczy że niema mnie kilka dni i jest to praktycznie niewykonalne.

reklama
Doxa na tydzień, ale szykuję też rzeczy dla psa, dla królików.....
poza tym moja siostra jeszcze chciała 5 żurków śląskich, 5 przecierów ogórkowych, te wielkie chrupki kukurudziane- 3 szt, no i dla Nadine (córeczki mojej siostry) mam juz upominek: to jest taka wielka plastikowa torba, w której są 132 części: mazaki, kredki świecowe i zwykłe - cały zestaw do malowania...
wiesz miejsce też zajmują buty i  kurtki.

Do góry