reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
A ja już koktajlik wypiłam, pozmywałam naczynia, podlałam kwiatuszki i powycierałam kuchnie-a ona jest naprawdę wielka 5mx3m!
Doxa lekarz przepisał mi takie tabletki, które powodują zwiększoną produkcję czerwonych ciałek krwi , no i zalecił te warzywka...
A ja dziś na obiadek robię naleśniki...
Doxa lekarz przepisał mi takie tabletki, które powodują zwiększoną produkcję czerwonych ciałek krwi , no i zalecił te warzywka...
A ja dziś na obiadek robię naleśniki...
*syla*
kobieta pracująca...
kika77 pisze:tak się teraz zastanawiałam, że jak byłam w ciąży z Dawidem to miałam ochotę na kwaśnie, śledzie itp, a teraz to raczej na słodkie a tu wyszło że też synuś,,, hmmm może to zależy od dojrzałości przyszłej mamusi, zmieniajacych się upodobań kulinarnych a nie związek z płcią maluszka
Kika mam identycznie. Ja wolę myśleć że to ma związek z płcią niż z dojrzałościa mamusi (czytaj starością w moim przypadku oczywiście :laugh
Ale u mnie też ma być drugi chłopak więc już nie wiem o co biega
Doxa
Fanka BB :)
Kaszu a o leżeniu nic nie mówł?
Bazal - przypomiało mi się że gdzieś pytałaś o masaż Shantala. Dokładnie nie wiem o co chodzi, tylko tyle że masaż maluszka, ale co jakiś czas w tym gabinecie robią wykłady/pokazy, koszt 20zł więc na pewno pójdę i wtedy zdam Ci relację!
Bazal - przypomiało mi się że gdzieś pytałaś o masaż Shantala. Dokładnie nie wiem o co chodzi, tylko tyle że masaż maluszka, ale co jakiś czas w tym gabinecie robią wykłady/pokazy, koszt 20zł więc na pewno pójdę i wtedy zdam Ci relację!
*syla*
kobieta pracująca...
Doxa z tym wzrokiem to tak może być póxniej podobno wraca do normy.
Ja miałam tak, że juz po urodzeniu Oskara jak wieszałam pranie to nie mogłam dobrze zmierzyć odległości (tzn moje oczy chyba) bo zawsze wydawało mi się że jakoś nie tak. Ale przeszło
Ja miałam tak, że juz po urodzeniu Oskara jak wieszałam pranie to nie mogłam dobrze zmierzyć odległości (tzn moje oczy chyba) bo zawsze wydawało mi się że jakoś nie tak. Ale przeszło
reklama