reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja akurat może z raz w dzieciństwie miałam anginę, więc się nie znam ... ale antybiotyk to antybiotyk .... a swoją drogą sądziłam, że teraz sprzedają antybiotyki na sztuki tzn. dokładnie tyle ile przepisze lekarz na daną kurację - przynajmniej tak powinno być!!!

reklama
Doxa nie sprzedają dokładnie tyle ile powinno być na kurację. Przynajmniej ja się z tym nie spotkałam i zawsze zostaje "listek" tabletek. I nie raz mnie to denerwowało, bo i tak wykupujesz receptę a potem zbierasz albo wyrzucasz te lekarstwa do niczego nie potrzebne. A nie są one wcale tanie.
Ja z kolei może miałam raz w życiu grypę i to też za czasów szkolnych.

Witajcie Kobietki i Bobaski :)

Na początek:

h085.gif
STO LAT! STO LAT! Dla Kamilki i Wiktorii
h060.gif

U nas dziś też słonecznie. Na termometrze 0 st ale podejrzewam że jest troche mniej bo słońce akurat świeci na termometr. Tez niedługo się będziemy zbierać na spacerek :)

hej laseczki....jak tam po weekendzie.....bo ja spredzilam go super....w sobote bylam u kumpeli na baba party ;) wrcoilam o 1 w nocy :p a w niedziele bylismy z mezusiem u jego ciotki.....ale i tak cisnienie moj maz mi podniosl....noce z piatek/sobota...sobota/niedziela to byl koszmar siedzial do 7.,00 rano przy kompie i gral a pozniej spal do 13...14... szlag mnie trafil...wkurza mnie cos takiego, zamiast sie wyspac to siedzi.....wrrr

ja sie chwalic to do konca ;) Alanek ma za soba pierwsza lekcje picia z kubeczka (najpierw na sucho bez zawartosci, pozniej z mala iloscia wody), i lekcje jedzenia samodzielnego lyzeczka.....bosheee wszystko usrane koszmar....aaaa ?Doxa marchewka zeszla jak moj maz wsadzil pieluchy w .... ACE.... wszystko super, tylko ciuszkow w to nie wszadze.....mysle o kupnie Vanisha....jak sie uda usunac to powiem :)

no witam panie, Mikołaj śpi mam chwilke spokoju, ale jak długo ? A co tam u was słychać w wielkim świecie, nie chce mi się nadrabiac zaległości.

reklama
Do góry