reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Pierwszego dnia gdy się logowałam, to był tu istny jarmark. Siedziałm z wypiekami na twarzy i nie mogłam się oderwać. Dzisiaj Mamusie mają wizyty, a Kaszu poległa, hi, hi i pewnie siedzi i coś wciąga z lodóweczki dla zabicia czasu. :-*

reklama
Zaraz pewnie się tu gwarniej zrobi, bo Dziewczęta zaczną wracać z wizyt. Chociaż Kaszu, ma na 20.00. Oj to mnie nie będzie.

a truskawki coś mi nie podchodzą w tym roku... jakieś takie bez smaku są... ni to kwaśne, ni to słodkie... i nie pachną prawie wcale...

moze trzeba poczekać na wiecej słonecznych dni pod rząd... wtedy będą smaczniejsze...

kaszu, ja mam jeszcze 2 dni, a tez już sie denerwuję...

w ogóle im blżej wizyty, tym bardziej w jakieś paranoje wpadam...
że ruchy za często, czy za rzadko... że za słabe lub za mocne...
no głupoty takie mi do łba przychodzą, że aż sama ze sobą ledwo wytrzymuję... dlatego nie idę na zwolnienie, bo bym oszalała chyba... ;)

reklama
Masz rację Teddy, człowiek się niepotrzebnych głupot osłucha, naogl.ąda a potem mu głupotki w głowie....
ja też już dziś się zamartwiałam, bo moje maleństwo się nie ruszało, ale to chyba też przez pogodę.
Po pewnym czasie potrząchałam trochę brzuszkiem , no i sie obudziła...ale ze mnie wredna mamuska!!! ;D ;D ;D
ale to ze zwykłej troski...

Do góry