reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ewcia u nas szkoła (ta do której ja idę) kosztuje 500 ale sa też jakieś spotkania w szpitalach. Ewcia nie musisz się z tym tak spieszyć. Ja to idę od lipca ze względu na siostrę, która ma termin na sierpień i póxniej mogłaby już nie zdąrzyć a kurs trwa miesiąc 2x w tyg. od 18,30 do 20,30

o Małgosiu z tym jogurcikiem naturalnym to dobry pomysł.

Frezja wiem wiem sadyzm bije na kilometr ale wtedy to tak z troski o małego. A i mówiłam na początku "ona". Byłam święcie przekonana że powinna urodzić się dziewczynka. ;D

reklama
No właśnie Małgosiu powinnaś zmniejszyć zdjątko ale ja nie potrafię zmniejszać więc nie pomogę ci w tym :mad:
Piękna ta twoja laleczka :laugh:

W tym problem, że nie wiem jak. Wyszła jak by zębów nie miała. Spróbuję jeszcze raz. Przepraszam Dziewczyny, nie cierpię na przerost formy nad treścią, dopiero się uczę ;D ;D ;D

reklama
Do góry