reklama
Wczoraj robiłam pierogi z mięsem i oczywiście z truskawkami ;D na obiad były z mięsem, na kolację te drugie.
Nie wim co mi się stało ale ale od trzch dni mam zaj....go pypcia na słodycze do tej pory na nie nie miewałam ochoty :
Nie wim co mi się stało ale ale od trzch dni mam zaj....go pypcia na słodycze do tej pory na nie nie miewałam ochoty :
malgosia_76
Fanka BB :)
Kaszu,
Daj znać, jak wrócisz od lekarza
Daj znać, jak wrócisz od lekarza
*syla*
kobieta pracująca...
cześć lasencje
a ja dopiero ściągnęłam do domu. Byłam po pracy z Oskarem na zajęciach a póxniej wpłacić zaliczkę na szkołę rodzenia. Nie wiem po co tam idę ale chyba dla rozrywki
no i żeby trochę zmobilizować ojca dziecka
no i poćwiczyć. Chyba człowiek nie zapomina jak się przewija :
no jak z jazdą na rowerze.
Znalazłam lekarstwo na zgagę. Wyjść z roboty :laugh: Powaga zaczęłam się ruszać i mi przeszło. Ale kupiłam na wszelki wypadek Rennie.
Ciekawe jak tam dziewczyn USG.
po drodze zjadłam ogóreczka z kabanosikiem a teraz brzoskwinie z ciastkami. co tu się dziwić że żołądek się buntuje.
Jeśli chodzi o budzenie dzieci to ja byłam jeszcze lepsza. Zaraz po urodzeniu Oskara (urodził się o 18,40) całą noc go szturchałam bo bałam się że jak takie małe się nie rusza to coś z nim nie tak. A on biedny musiał odespać to przepychanie się na świat.
a ja dopiero ściągnęłam do domu. Byłam po pracy z Oskarem na zajęciach a póxniej wpłacić zaliczkę na szkołę rodzenia. Nie wiem po co tam idę ale chyba dla rozrywki
Znalazłam lekarstwo na zgagę. Wyjść z roboty :laugh: Powaga zaczęłam się ruszać i mi przeszło. Ale kupiłam na wszelki wypadek Rennie.
Ciekawe jak tam dziewczyn USG.
po drodze zjadłam ogóreczka z kabanosikiem a teraz brzoskwinie z ciastkami. co tu się dziwić że żołądek się buntuje.
Jeśli chodzi o budzenie dzieci to ja byłam jeszcze lepsza. Zaraz po urodzeniu Oskara (urodził się o 18,40) całą noc go szturchałam bo bałam się że jak takie małe się nie rusza to coś z nim nie tak. A on biedny musiał odespać to przepychanie się na świat.
E
ewcia1981
Gość
Syla ile kosztuje u was szkoła rodzenia bo ja dopeiro przejde sie do naszego szpiatal po ślubie bo na razie zamieszanie z tym :-))
malgosia_76
Miksiki robisz Syla. Ja wczoraj miksowałam. Jadłam truskawki, kanapkę z pomidorem i cebulą i zagryzałam harbatnikami maślanymi, no i oczywiście jogurcik naturalny na zaparcia!! 
E
ewcia1981
Gość
No nie zle z takim miksikiem - ja to nigdy nie miałam żadnych zaparć......więc nie znam tego bółu
reklama
malgosia_76
Dziewczynki,
Potrafię wklejać zdjęcia. Frezja mnie nauczyła. Jeszcze raz dzięki Frezyjko. Oto moja Olka w dzisiejszej, rannej okazałości:
Potrafię wklejać zdjęcia. Frezja mnie nauczyła. Jeszcze raz dzięki Frezyjko. Oto moja Olka w dzisiejszej, rannej okazałości: