reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

ja podobnie... tylko, że ja się palcem kłuję... ;)

wiem, że taka dzidzia śpi około 20 godz na dobę, ale dlaczego akurat wtedy, kiedy ja nie śpię... ;)

reklama
Witajcie dziewczynki!
Ledwo rano wlazłam na forum tak wyłączyli neta i dopiero teraz włączyli :mad: Muszę teraz nadrabiać a jestem dopiero na 128 stronie :mad:

Wczoraj robiłam pierogi z mięsem i oczywiście z truskawkami ;D na obiad były z mięsem, na kolację te drugie.
Nie wim co mi się stało ale ale od trzch dni mam zaj....go pypcia na słodycze do tej pory na nie nie miewałam ochoty ::)

cześć lasencje

a ja dopiero ściągnęłam do domu. Byłam po pracy z Oskarem na zajęciach a póxniej wpłacić zaliczkę na szkołę rodzenia. Nie wiem po co tam idę ale chyba dla rozrywki :) no i żeby trochę zmobilizować ojca dziecka :) no i poćwiczyć. Chyba człowiek nie zapomina jak się przewija ::) no jak z jazdą na rowerze.

Znalazłam lekarstwo na zgagę. Wyjść z roboty :laugh: Powaga zaczęłam się ruszać i mi przeszło. Ale kupiłam na wszelki wypadek Rennie.

Ciekawe jak tam dziewczyn USG.

po drodze zjadłam ogóreczka z kabanosikiem a teraz brzoskwinie z ciastkami.  co tu się dziwić że żołądek się buntuje.

Jeśli chodzi o budzenie dzieci to ja byłam jeszcze lepsza. Zaraz po urodzeniu Oskara (urodził się o 18,40) całą noc go szturchałam bo bałam się że jak takie małe się nie rusza to coś z nim nie tak. A on biedny musiał odespać to przepychanie się na świat.

Syla ile kosztuje u was szkoła rodzenia bo ja dopeiro przejde sie do naszego szpiatal po ślubie bo na razie zamieszanie z tym :-))

Miksiki robisz Syla. Ja wczoraj miksowałam. Jadłam truskawki, kanapkę z pomidorem i cebulą i zagryzałam harbatnikami maślanymi, no i oczywiście jogurcik naturalny na zaparcia!! :p

reklama
Dziewczynki,

Potrafię wklejać zdjęcia. Frezja mnie nauczyła. Jeszcze raz dzięki Frezyjko. Oto moja Olka w dzisiejszej, rannej okazałości:
obraz0064tl.jpg

Do góry