reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ja podobnie... tylko, że ja się palcem kłuję... ;)

wiem, że taka dzidzia śpi około 20 godz na dobę, ale dlaczego akurat wtedy, kiedy ja nie śpię... ;)

reklama
Witajcie dziewczynki!
Ledwo rano wlazłam na forum tak wyłączyli neta i dopiero teraz włączyli :mad: Muszę teraz nadrabiać a jestem dopiero na 128 stronie :mad:

Wczoraj robiłam pierogi z mięsem i oczywiście z truskawkami ;D na obiad były z mięsem, na kolację te drugie.
Nie wim co mi się stało ale ale od trzch dni mam zaj....go pypcia na słodycze do tej pory na nie nie miewałam ochoty ::)

cześć lasencje

a ja dopiero ściągnęłam do domu. Byłam po pracy z Oskarem na zajęciach a póxniej wpłacić zaliczkę na szkołę rodzenia. Nie wiem po co tam idę ale chyba dla rozrywki :) no i żeby trochę zmobilizować ojca dziecka :) no i poćwiczyć. Chyba człowiek nie zapomina jak się przewija ::) no jak z jazdą na rowerze.

Znalazłam lekarstwo na zgagę. Wyjść z roboty :laugh: Powaga zaczęłam się ruszać i mi przeszło. Ale kupiłam na wszelki wypadek Rennie.

Ciekawe jak tam dziewczyn USG.

po drodze zjadłam ogóreczka z kabanosikiem a teraz brzoskwinie z ciastkami.  co tu się dziwić że żołądek się buntuje.

Jeśli chodzi o budzenie dzieci to ja byłam jeszcze lepsza. Zaraz po urodzeniu Oskara (urodził się o 18,40) całą noc go szturchałam bo bałam się że jak takie małe się nie rusza to coś z nim nie tak. A on biedny musiał odespać to przepychanie się na świat.

Syla ile kosztuje u was szkoła rodzenia bo ja dopeiro przejde sie do naszego szpiatal po ślubie bo na razie zamieszanie z tym :-))

Miksiki robisz Syla. Ja wczoraj miksowałam. Jadłam truskawki, kanapkę z pomidorem i cebulą i zagryzałam harbatnikami maślanymi, no i oczywiście jogurcik naturalny na zaparcia!! :p

reklama
Dziewczynki,

Potrafię wklejać zdjęcia. Frezja mnie nauczyła. Jeszcze raz dzięki Frezyjko. Oto moja Olka w dzisiejszej, rannej okazałości:
obraz0064tl.jpg

Do góry