reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Oj baby.... cyckowe tematy.....
Moje tak urosły, ze w NIC sie nie mieszcze. Smaruje kremami nawilzajacymi, ujędrniającymi, a teraz mam próbki kremu Mustela, co to niby na te nasze piersiatka najlepszy jest. Tyle ze drogi okropnie i nie wiem czy taki sobie nabędę jak skończę te mini-tubeczki. Wprowadzę jeszcze oliwkę i zobaczymy ;D

A teraz uciekam!!!! Lecim na USG dzizdurka poogladać
Do jutra!!

sorki ale ja się wyłączam chyba się urwę do domu tzn po Oskara i jeszcze dziś ma zajęcia z teakwondo nie wiem jak tam wytrzymam. Strasznie mnie męczy ta zgaga, obyście nigdy nie miały okazji tego odczuć. A i cyckonosz pewnie za ciasny i też się dokłada do zgagi.

buziaki

cześć mamuśki..jestem Justyna z piaseczna mam termin na 26 październik mam 25 lat i już jednego cudnego synka Patryka który za tydzień skończy 3 latka...no to się ładnie przedstawiłam a teraz do tematu "cycki":)...ja po  Patryku nie miałam żadnych rozstępów na piersiach ani na brzusiu mam tylko pajączki na dole pośladków a teraz z drugim bobasem też jak dotąd nie mam żadnych oznak ja nacieram się balsamem który wam szczerze polecam balsam garniera pomarańczowy :)super się wchłania skóra robi sie jędrna a do tego na biust brzuch i pośladki ładuje krem na rozstępy penaten krem dla kobiet w ciąży cena około 25 zeta używałam go też w pierwszej ciąży... no a tak poza tym to ide w piątem do gina ciekawe czy powie mi czy to chłopczyk czy dziewczynka ...buziak

reklama
Do góry