reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
muszę iśc bo jak leżałam w szpitalu to mi się dziurek zrobił i teraz chyba sie powiększa!!!!!!!!!!!!!
jakoś wytrzymam

jedz dużo białego sera.

chociaż nie wiem czy Ci dobrze radzę ja od 2 dni zajadam się makaronem z białym serem i truskawkami i pewnie od niego ta pioruńska zgaga..

Dziewczynki,

Z tymi cycuszkami, to tzreba się ratować. Moja przyjaciółka, która jest masażystką w pewnym Instytucie urody, twierdzi wbrew przekonaniom wszystkich producentów kosmetyków babskich, że: po pierwsz smaruj sie tłusto i nawilżająco (na mianę), kilka razy dziennie. Szczególnie, gdy bolą a już na pewno, gdy swędzą. Po porodzie trzeba nabyć drogą kupna ciężarki, każdy po ok 400 g, pakowane po 2 sztuki i owiniętę w aksamicik (do nabycia w sklepach sportowych), specjalnie dla Kobietek i to takich co chyba siatek nie noszą no chyba, że mini torobeczki!! ;D Ćwiczyć na leżąco 2 razy dziennie po 15 minut. Ręce na boki i powoli napinając mięśnie do klaty. Następne tak samo, ale ręce powoli do góry i powoli do dołu. Aż zaczniesz czuć mięśnie tuż za piersiątkami. Sprawdziłam i po 2 miesiącach od momentu kiedy przestałam karmić Olkę wrócyły na miejsce i są tak samo jędrne jak były. :p

:)
przeszłam się przejść, tzn zjechałam windą :laugh: i już mi lepiej. No i oczywiście cosik zjadłam. Chyba dlatego że cały czas tak siedzę to mi żołądek ciśnie się i zgaga pojawia.

Ja z tymi cyckami to żartowałam. Mam nadzieję że zrozumiałyście. Jak Małgosia pisze wracają do normy. tyle że ja nie ćwiczyłam bo za leniwa jestem. No i większe pozostały. To dla tych kobitek które chcą aby większe się ostały. Ale smarować trzeba teraz koniecznie. Ja nie smarowałam i rozstępy są :(. Miałam A przed pierwszą ciążą, w ciąży D tak więc musiała skura popękać jak nie była nawilżana. Teraz smaruję, przynajmniej raz dziennie. W pracy nie bardzo mam gdzie cycki wywalać na wierzch ale w domu albo rano albo wieczorkiem jak czas pozwala. Wy dziewczyny jak jesteście w domu to smarujcie częściej.

reklama
ja to juz naklepałam, jak przeczytałam swój poprzedni post to ni w ząb go nie zrozumiałam.

Chodziło mi o to że wracają do swojej kondycji. Na pewno lepiej jak się ćwiczy ale ja nie ćwiczyłam i też wróciły. No za to dużo prac fizycznych wykonywałam przy Oskarze :)
A większe to chyba już zawsze zostają.

Do góry