reklama
Teddy
Październikowa mać
ina07 pisze:kurcze a jak tak siedze przed kompem juz kilka godzin i nawet nie zauważyłam że już tak późno za 10 minut małż z pracy wyjdzie ,kurde a ja sobie ogladałam kotki
nie trzeba bylo na meza poczekac... on pewnie tez by chetnie kotka zobaczyl...
*syla*
kobieta pracująca...
mniej włosków to mało powiedziane Magdusiek, Iga ma wypolerowany placek (zresztą zobaczysz jutro) :laugh:
*syla*
kobieta pracująca...
Efunia, jak dziś Tymcio?
*syla*
kobieta pracująca...
Vertigo, też weszłam na tę stronkę - śmieszności ;D
Vertigo
Październikowa Mama 2005
*syla* pisze:Efunia, jak dziś Tymcio?
specjalnie dla Teddy syla zapytala w dobrym watku...
ale tu dzis ruch! a moderator spi...
witam
byliśmy o pediatry ale nie naszego... jutro idziemy do naszego
tym wazy 6 kilo!!! wyrobił swoją normę w 2 tygodnie!! ostatnio przybierał ok 400 g w miesiąc. teraz 440 w 2 tygodnie super!!
kupy podobno są konsekwencją tego, ze tymek tak dużo je (liczyłam ok 12 razy na dobę)... a wodniste mogą być. najważniejsze żeby się dziecko nie dowodniło... w razie czego mam go dopajać... oki. zobaczymy co na to nasza pediatra
na suchą skórę mamy balneum hermal. mam nadzieję, ze pomoże. muszę odstawić cytrusy.
dobra, cycuch się obudził. musze spadac ;D
byliśmy o pediatry ale nie naszego... jutro idziemy do naszego
tym wazy 6 kilo!!! wyrobił swoją normę w 2 tygodnie!! ostatnio przybierał ok 400 g w miesiąc. teraz 440 w 2 tygodnie super!!
kupy podobno są konsekwencją tego, ze tymek tak dużo je (liczyłam ok 12 razy na dobę)... a wodniste mogą być. najważniejsze żeby się dziecko nie dowodniło... w razie czego mam go dopajać... oki. zobaczymy co na to nasza pediatra
na suchą skórę mamy balneum hermal. mam nadzieję, ze pomoże. muszę odstawić cytrusy.
dobra, cycuch się obudził. musze spadac ;D
reklama
Teddy
Październikowa mać
*syla* pisze:mniej włosków to mało powiedziane Magdusiek, Iga ma wypolerowany placek (zresztą zobaczysz jutro) :laugh: