reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

c045.gif
no nie.

reklama
Ciekawe czemu nie można usuwać postów? Może po to aby nikt nie usuwał całych wątków z cudzymi postami?

ina07 pisze:
kurcze a jak tak siedze przed kompem juz kilka godzin i nawet nie zauważyłam że już tak późno za 10 minut małż z pracy wyjdzie ,kurde a ja sobie ogladałam kotki

nie trzeba bylo na meza poczekac... on pewnie tez by chetnie kotka zobaczyl... ;)

witam :)
byliśmy o pediatry ale nie naszego... jutro idziemy do naszego :D
tym wazy 6 kilo!!! wyrobił swoją normę w 2 tygodnie!! ostatnio przybierał ok 400 g w miesiąc. teraz 440 w 2 tygodnie :D super!!
kupy podobno są konsekwencją tego, ze tymek tak dużo je (liczyłam ok 12 razy na dobę)... a wodniste mogą być. najważniejsze żeby się dziecko nie dowodniło... w razie czego mam go dopajać... oki. zobaczymy co na to nasza pediatra :)
na suchą skórę mamy balneum hermal. mam nadzieję, ze pomoże. muszę odstawić cytrusy.
dobra, cycuch się obudził. musze spadac  ;D

reklama
Do góry