reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

c045.gif
no nie.

reklama
Ciekawe czemu nie można usuwać postów? Może po to aby nikt nie usuwał całych wątków z cudzymi postami?

ina07 pisze:
kurcze a jak tak siedze przed kompem juz kilka godzin i nawet nie zauważyłam że już tak późno za 10 minut małż z pracy wyjdzie ,kurde a ja sobie ogladałam kotki

nie trzeba bylo na meza poczekac... on pewnie tez by chetnie kotka zobaczyl... ;)

witam :)
byliśmy o pediatry ale nie naszego... jutro idziemy do naszego :D
tym wazy 6 kilo!!! wyrobił swoją normę w 2 tygodnie!! ostatnio przybierał ok 400 g w miesiąc. teraz 440 w 2 tygodnie :D super!!
kupy podobno są konsekwencją tego, ze tymek tak dużo je (liczyłam ok 12 razy na dobę)... a wodniste mogą być. najważniejsze żeby się dziecko nie dowodniło... w razie czego mam go dopajać... oki. zobaczymy co na to nasza pediatra :)
na suchą skórę mamy balneum hermal. mam nadzieję, ze pomoże. muszę odstawić cytrusy.
dobra, cycuch się obudził. musze spadac  ;D

reklama
Do góry