reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ina07 to jest tak że sama ustalasz na jak długo przed końcem aukcji ma być oddasny strzał.
Szczerze mówiąc mam ten system ale jeszcze ani razu nie wygrałam bo za małą kwotę wrzucam na licytavję - no wiesz trochę sknerzę. ;)
za godzinę kończy się aukcja matki - wrzuciłam na snipa - zobaczę czy wygram. ;D

reklama
Ina ten program jest świetny. Ja mam ustawione, że na 6 sek przed zakończeniem aukcji wystawia moją ofertę, ale mozna ustawić jeszcze krócej :-)
http://www.snip.pl
wiele już za mnie zdziałał :-)
Szczerze mówiąc nie wygrasz z tym programem jeżeli któraś z nich ma ustawione np 2 sek :-)

Hej, u nas rano znowu walka z zamarzniętą wodą, to już zaczyna być nudne :)

U nas też nie ma czegoś takiego jak zasypianie na rękach. Wczoraj wieczorem jak Igula (chyba po moim przejedzeniu orzechowcem(1/2 blaszki ::))nie mogła zasnąć i była marudna to się poddałam i starałam się ją utulić na rękach i pokołysać. Wcale jej się to nie podobało. Nigdy jeszcze nie zasnęła na rękach. Wreszcie jak ją położyłam na łóźku dałam cyca to zasnęła o 23 i obudziła się o 5 ::)

Magdusiek, nie wiem co Ci poradzić ale jak czasami nad ranem kładę Igę do nas do łóżka na ostatnie nocne karmienie i daję jej cycka i to chyba więcej razy od 5 do 8, to później jest niespokojna. Myślę że to działa jak brak regularności w ich życiu i może też przejedzenie bo później ulewa, co zwykle jej się to nie zdarza. Wszędzie piszą że po max 20 min kończyć karmienie z jednej piersi i ewentualnie podać drugą na 10 min (jak pisze Vertigo). Ja bym się przemęczyła i spróbowała tak zrobić. Idę o zakład że po 2-3 dniach będzie już inaczej.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów

Uuuuuuuuuuuuuuu Syla no to przesadziłaś z tą ilością zjedzonego ciasta :-)
Biedna Igunia miała powody do niepokoju :-)

Ina no racja! Z głowy pisałam i mi się pomyliło .... bo Monique dzisiaj dziękowała za życzonka :laugh: :laugh: Już poprawiam ;)

*syla*
*syla* pisze:
jak czasami nad ranem kładę Igę do nas do łóżka na ostatnie nocne karmienie i daję jej cycka i to chyba więcej razy od 5 do 8, to później jest niespokojna. Myślę że to działa jak brak regularności w ich życiu i może też przejedzenie bo później ulewa, co zwykle jej się to nie zdarza. Wszędzie piszą że po max 20 min kończyć karmienie z jednej piersi i ewentualnie podać drugą na 10 min (jak pisze Vertigo). Ja bym się przemęczyła i spróbowała tak zrobić. Idę o zakład że po 2-3 dniach będzie już inaczej.
u mnie jest dokładnie tak samo, ale teraz mam inną technikę po wypluciu cyca - odbijam i zowu się ukladamy razem do łóżka i jest  8) ok.

Doxa
Doxa pisze:
Dzisiaj w nocy było u nas ponad -30st i mój diesel nie chciał rano zapalić :( Mam nadzieję, że do czwartku pogoda się poprawi, bo inaczej jak ja do Was dojadę ???
mój mąz żaby rano móc odpalic dolał jakiś specjalny preparat kupiony na BP do samochodów diesel i jest ok

A tu dzisiaj gwarno o tej porze, zazwyczaj połowa już była na spacerku a druga połowa szykowała się na spacerek :laugh: i na BB były pustki ;)

Jolik ja czasami w ciągu dnia zostawiam Olika na leżaczku, jak się zmęczy to sobie przyśnie np. 0,5 godzinki ... może spróbuj go nie odkładać do łóżeczka w ciągu dnia??

reklama
Do góry