reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Małgosiu ja własnie jestem po kuarcji zapalenia pecherza . Lekarz przepisla mi FURAGINUM i pomogło choc zle sie po nich czułam - nudnosci i na wymioty brało ale pomogło po 3 dniach .

reklama
Ewciu,, jutro na pewno zapytam, bo podczas tych napadów, to zniżka formy straszna mnie dopada. Wszystko boli, czasmi mam też gorączkę, najdziwniejsze jest to, że badanie moczu nie wykazało żadnego stanu zapalnego. Najgorsze jest sikanie po 3 krople co 5 minut.

Doxa fajne te rozmwoy! :)
Czasem jak gadam do ojego maleństwa i przypomnę sobie film "I kto to mówi" to sama sobie od razu odpowiadam- "ale wariatka"!!!! :laugh:

Doxa, przepraszam, ale przed momentem zobaczyłam Twoje pytanie odnośnie dody dla Maluszka. Kupiłam je w H&M, na Targówku rozmiary od 50 do 64, a ponad to jest jeszcze napis "Kocham moją mamusię", Cudne!! Z miękkiej bawełny. Na pewno będziesz zadowolona.  :D

ALE WAM DOBRZE U NAS NIE MA TAKIEGO SKLEPU. JAK SIE NIE YLE TO W BIELSKU -BIAŁEJ JEST TAKI SKLEP ALE TO OKOŁO 50 KM ODE MNIE.

Ewcia a z kąd ty jesteś jeśli można spytać?

Jeśli mi się uda to prześlę wam piękne zdjęcie które znalazłam na necie tylko nie wiem czy to możliwe czy foto-montaż
tnormalbendit3oz.jpg

reklama
Do góry