reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
PRAWDA O MĘŻCZYZNACH

1. Jeśli myślisz, że droga do serca mężczyzny wiedzie przez żołądek, to mierzysz stanowczo za wysoko

2. Kobiety nie robią z mężczyzn głupców - pewien odsetek należy do kategorii "zrób-to-sam"

3. Najczęstszą przyczyną rozstania są względy zdrowotne - na jego widok robi ci się niedobrze

4. Nie ufaj mężczyźnie, który twierdzi, że to on rządzi w domu. W innych sprawach tez pewnie kłamie.

5. Prace domowe, z którymi kobieta ma zaległości to te, o których zrobienie prosiła męża

6. Interesuj się młodszymi mężczyznami - bo i tak mało który z nich naprawdę dorasta

7. Mężczyźni są w gruncie rzeczy szalenie do siebie podobni. Maja tylko inne twarze, aby łatwiej ich było odróżnić.

8. Każdy mężczyzna, który nadawałby się na męża jest już zajęty, i nie wierz mu, jeśli twierdzi, że jest inaczej.

9. Naukowcy odkryli jak sprawnie wykonać pracę za pięciu mężczyzn - zatrudnić kobietę.

10. Są tylko dwa słowa, które mężczyźni uważają za obraźliwe: "nie" i "przestań"

11. Mężowie są jak dzieci - słodkie i urocze pod warunkiem, że cudze.

NO NARESZCIĘ SIĘ UŚMIECHNĘŁA :laugh:
Mam jeszcze fajnego motylka ale trzeba mieć głośniki no i.... on jest wulgarny ;D
Kasza lodówa jak Berlin tzn faaaaaaajna

W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał się drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Cos musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.      
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią....
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem, czyli jej nie ma...
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę, że prawdziwe życie zaczyna się później.

reklama
Cześć Dziewczyny!

Smutno i płaczliwie tu po tym nienajgorszym (pod względem pogody ) weekendzie.

Doxa, przyjmij najserdeczniejsze życzenia, żeby marzenia wszyściutkie się spełniły a Wasze sukcesy przerosły oczekiwania!

Pełny pęcherz, to chyba domena Październikowych mam, ja w nocy chodzę przynajmniej 3 razy :mad:, a wciągu dnia przynajmniej raz mam zapalenie pęcherza. Jutro na szczęście mam wizytę muszę o tym porozmawiać, strasznie mnie to męczy, a przyjmować mogę tylko nospe.

Kaszu, czy Ty jesteś tutejszą nadworną Kucharką. Co dzień przepisy na obiady, dobry pomysł!! zainspirowałaś mnie ubiegłotygodniowym żurkiem, dzisiaj ja swego Mężulka uraczę domowy żurkiem. Jeszcze tylko muszę zastanowić się co dalej. Lodówka - pierwsza klasa, w sam raz na dzikie ilości żywności, dla trzyosobowej rodzinki!! ;)

Do góry