reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

aaa mam problem, widziałam się dzisiaj z koleżanką która rodziła ze mną w szpitalu, jej synuś ma cytomegalię
... z tego co wyczytałam na necie to nie jest wesoło, ja nie wiem jak jej mam o tym powiedzieć, ona nie ma dojścia d netu i dlatego mnie prosiła o informacje :(
całe jej życie jest nieciekawe a teraz jeszcze ta choroba synka :( ja to mam taki charakter że się przejmuję czyimiś problemami
czy któraś spotkała się z tą chorobą, plis o jakikolwiek informacje - z góry dziękuję
p63ak.gif

reklama

Kika o matko... wlasnie czytalam na ten temat...szok...nie mam pojecia co jej powiedziec, bo to naprawde nieciekawa choroba.....qrcze za jakie grzechy te dzieciaczki tak cierpia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

DLA IGUNI KUBUŚ Z MAMĄ BUZIACZKI DAJĄ
DO ŻYCZONEK DOŁĄCZAJĄ
BY DZIEWUSZKA W NOCY SPAŁA
BY OBIADKI WNET ZJADAŁA
BY MAMUSIA BUZIACZKI DAWAŁA
I DO SNU BAJECZKI CZYTAŁA
A TATUŚ NA RĄCZKACH CO RANEK NOSIŁ
I PLUSZAKI MISIAKI CÓRUNI PRZYNOSIŁ
BY BABCIA NA DRUTACH SUKIENKĘ ZROBIŁA
A U DZIADZIUSIA IGUSIA W RAMIONACH SIĘ BUDZIŁA

Już mamy 13. więc kolejna jubilatka obchodzi swoje święto:

Gabrysiu Oli całuje rączki i przekazuje kwiatki z okazji 3-ej miesięcznicy

kwiaty05.gif

(Mati dawno nie zaglądałaś, ale może akurat wpadniesz tutaj ;))

Dzien dobry wszystkim mamusia
My wlaśnie sie najadlyśmy teraz idziemy dalej spac

GABRYSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA 3 MIESIACZKU OD WIKI I JEJ MAMY

Orzech, w 'pierwszy rok zycia dziecka' jest napisane, ze zmiana koloru oczu moze nastapic do ukonczenia iperwszego roku zycia. Tosia ma narazie kolor tatusiowy, ale moze jednak zmienia sie na mamine-brazowe? ale wloski rosna jej 'moje'! ;D

gyd myrning ;)
mam dzis dola mutanta.......7 lutego konczy mi sie macierzynski ale mam jeszcze zalegly urlop wiec mam free do 21 marca a pozniej....no wlasnie....mam umowe do 25 maja i w tym okresie od 21 marca powinnam stawic sie w pracy, ale ja nie chce, chce isc na wychowawczy z tym ze nie tak umawialam sie z moja kierowniczka...mowilam ze chce wrocic do pracy po macierzynskim i taka opacje ona przyjela dajac przedluzenie umowy, a teraz ja zmieniam zdanie....to chyba troche nie tak prawda??? po pierwsze chce byc z synkeim a po drugie poprostu nie mam z kim go zostawic :( Teraz ona musialaby dac mi umowe na stale, ale przeciez przy zdrowych zmyslach kto mi da umowe na stale po roku niebycia w pracy??? nikt prawda??? powiedzcie dziewczyny co mam robic? jak z nia rozmawiac zeby jednak umowe przedluzyla a ja mogla isc na ten wychowawczy???? tym bardziej ze firma nie ponosi zadnych kosztow zwiazanych z takowym urlopem HELP!!!!!!!!!!!!!!

a dlaczego niby musi ci przedłużyć umowę?? idziesz na wychowawczy i tyle... tak ja myślę... :-[ czy coś źle kumam :p

Hej kobietki,

Gabrysiu -  najserdeczniejsze życzenia !!!

Beata czy ja dobrze Cie kojarzę z "mamusiek ze Śląska" ? Napisz coś więcej o sobie :-)

A u nas nocka spokojna ... myślałam, że przez szczepienia może być inaczej, ale pomyliłam się. Tymuś zniósł je rewelacyjnie :-)

Shady - postaw się w sytuacji pracodawcy...  Zaufali Ci, a Ty teraz chcesz zmienić zdanie... Może jednak warto porozmawiać na ten temat z kierowniczką?

reklama
Do góry