reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

aaa mam problem, widziałam się dzisiaj z koleżanką która rodziła ze mną w szpitalu, jej synuś ma cytomegalię
... z tego co wyczytałam na necie to nie jest wesoło, ja nie wiem jak jej mam o tym powiedzieć, ona nie ma dojścia d netu i dlatego mnie prosiła o informacje :(
całe jej życie jest nieciekawe a teraz jeszcze ta choroba synka :( ja to mam taki charakter że się przejmuję czyimiś problemami
czy któraś spotkała się z tą chorobą, plis o jakikolwiek informacje - z góry dziękuję
p63ak.gif

reklama

Kika o matko... wlasnie czytalam na ten temat...szok...nie mam pojecia co jej powiedziec, bo to naprawde nieciekawa choroba.....qrcze za jakie grzechy te dzieciaczki tak cierpia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

DLA IGUNI KUBUŚ Z MAMĄ BUZIACZKI DAJĄ
DO ŻYCZONEK DOŁĄCZAJĄ
BY DZIEWUSZKA W NOCY SPAŁA
BY OBIADKI WNET ZJADAŁA
BY MAMUSIA BUZIACZKI DAWAŁA
I DO SNU BAJECZKI CZYTAŁA
A TATUŚ NA RĄCZKACH CO RANEK NOSIŁ
I PLUSZAKI MISIAKI CÓRUNI PRZYNOSIŁ
BY BABCIA NA DRUTACH SUKIENKĘ ZROBIŁA
A U DZIADZIUSIA IGUSIA W RAMIONACH SIĘ BUDZIŁA

Już mamy 13. więc kolejna jubilatka obchodzi swoje święto:

Gabrysiu Oli całuje rączki i przekazuje kwiatki z okazji 3-ej miesięcznicy

kwiaty05.gif

(Mati dawno nie zaglądałaś, ale może akurat wpadniesz tutaj ;))

Dzien dobry wszystkim mamusia
My wlaśnie sie najadlyśmy teraz idziemy dalej spac

GABRYSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA 3 MIESIACZKU OD WIKI I JEJ MAMY

Orzech, w 'pierwszy rok zycia dziecka' jest napisane, ze zmiana koloru oczu moze nastapic do ukonczenia iperwszego roku zycia. Tosia ma narazie kolor tatusiowy, ale moze jednak zmienia sie na mamine-brazowe? ale wloski rosna jej 'moje'! ;D

gyd myrning ;)
mam dzis dola mutanta.......7 lutego konczy mi sie macierzynski ale mam jeszcze zalegly urlop wiec mam free do 21 marca a pozniej....no wlasnie....mam umowe do 25 maja i w tym okresie od 21 marca powinnam stawic sie w pracy, ale ja nie chce, chce isc na wychowawczy z tym ze nie tak umawialam sie z moja kierowniczka...mowilam ze chce wrocic do pracy po macierzynskim i taka opacje ona przyjela dajac przedluzenie umowy, a teraz ja zmieniam zdanie....to chyba troche nie tak prawda??? po pierwsze chce byc z synkeim a po drugie poprostu nie mam z kim go zostawic :( Teraz ona musialaby dac mi umowe na stale, ale przeciez przy zdrowych zmyslach kto mi da umowe na stale po roku niebycia w pracy??? nikt prawda??? powiedzcie dziewczyny co mam robic? jak z nia rozmawiac zeby jednak umowe przedluzyla a ja mogla isc na ten wychowawczy???? tym bardziej ze firma nie ponosi zadnych kosztow zwiazanych z takowym urlopem HELP!!!!!!!!!!!!!!

a dlaczego niby musi ci przedłużyć umowę?? idziesz na wychowawczy i tyle... tak ja myślę... :-[ czy coś źle kumam :p

Hej kobietki,

Gabrysiu -  najserdeczniejsze życzenia !!!

Beata czy ja dobrze Cie kojarzę z "mamusiek ze Śląska" ? Napisz coś więcej o sobie :-)

A u nas nocka spokojna ... myślałam, że przez szczepienia może być inaczej, ale pomyliłam się. Tymuś zniósł je rewelacyjnie :-)

Shady - postaw się w sytuacji pracodawcy...  Zaufali Ci, a Ty teraz chcesz zmienić zdanie... Może jednak warto porozmawiać na ten temat z kierowniczką?

reklama
Do góry