reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Tola dziekuje za zyczenia.

Orzech, witaj!

a mi wystarczaja nawet 2h snu, gorzej jak po pobudce daej pospie - nawet gdybym spala 8h to jestem wymieta :(

reklama
Orzeszku, masz siakies fotki???

mojemu synowi trzeba wiecej mlodych lasek pokazywac, zeby go wreszcie przestaly stare dupy krecic...
.... wczoraj bylam z nim u kumpeli, ktora ma 9-miesieczna coreczke.... zgadnijcie ktora byl bardziej zainteresowany!!!

Doxa - czy Ty też dzisiaj dostałaś paczuszkę z Bebiko? Poradnik zywieniowy+2 kaszki od 5 m-ca . Pytam bo ostatnie przesyłki z Hippa otrzymałyśmy równocześnie :-)

jej witajcie, witajcie :)

Olivierek konczy dzisiaj 4 miesiace a Weronisia wczotaj dwa, ale to fajowe ze sie wszystkie razem trzymamy :laugh:

Caluski dla Oivierka
i spoznione usciski dla Weronisi i caluski dla Maciusia

zdjec jest masa, tylko kiedy ja je przeniose i pozmniejszam, prosze o cierpliwosc ;)

Ale Wasze dzeciaczki juz duze :)

Witaj Orzeszku!!! Cieszę się, że już wróciłaś i z Twoim tatą wszystko dobrze :)

Jolik dostałam, dostałam tę paczuszkę jakoś na początku tego tygodnia ;D

Shady a Ty już nie szwędaj się po innych forach ;)

reklama
Słyszałyście o planach na urlopy macierzyńskie na rok 2008 i 2011? Chcą dojść do 52 tygodni (rok) na 3-cie i więcej dziecko!

Do góry