reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

czesc laski i bobaski... :)

przywitam sie tylko... potem poczytam coscie naskrobaly...
....idziemy z Prezesm kurczaki panierowac... ;)

reklama
Kubusiowi też się na górze ząbki uwydatniają. zauważyłam że od paru dni jest bardziej nerwowy, a jak dorwie mi rękę to jego "szczęki" da się odczuć ;D
teraz zupka i na spacerek póki Dave ma ochotę wyjść z młodszym bratem

kurczaki opanierowane, dziecko uspione... matka ma czas, zeby poplotkowac... ;)

Shady, dawaj linka do tej "agresji"... ;)
Powiem Ci tyle... wydaje mi sie, ze przy malych dzieciach musimy byc jednak mniej delikatne i bardziej stanowcze niz dotad... wtedy grozi nam jedynie to, ze za 5 lat uslyszymy od dziecka, ze nas nienawidzi...
jesli natomiast bedziemy bardziej delikatne i mniej stanowcze, to za 15 lat uslyszymy nie takie rzeczy nie tylko od wlasnych dzieci, ale i o nich...

...a mi 5 godzin snu nie wystarsza... :p

Tosienko, Olivku, Maciulku... wszystkiego najlepszego... :-*

......ide czytac...

mati pisze:
Wzielabym urlop wychowawczy chociaz do czasu kiedy Gabrysia skonczy pol roku, ale nie wiem jak zareaguja na to w pracy. Na Wigilii juz mowili, ze chca zebym wracala.  :(  :(  :(

mozesz wziac urlop wychowawczy i w tym czasie podjac prace nawet u tego samego pracowadcy...
u mnie tez byli niepocieszeni, ale mam ich gdzies... nie takie pieniadze az mi placili, zeby mi bylo zal... to powiedzialam szefowi... ::)
... w zartach... ::)

poczytalam... a teraz moge sie Wam wyzalic... :(

moje dziecko juz nie spi w nocy po 8-9 godzin...
wczoraj po raz pierwszy w zyciu zjadl az 150 ml mleka w dodatku z kleikiem - tez po raz pierwszy, bo chcialm isc z nim rano na badania, no i zeby mi chociaz do 7 pospal...
... no i pospal... od 0.10 do 4.11.... po prostu rewelacja...

a mi 5 godzin snu nie wystarcza, wiec potem spalismy do 8... :)

z jednej strony to dobrze, bo wreszcie je... tylko czemu po nocach!!!!! zupelnie jak mamusia, ale to akurat nikomu nie przeszkadzalo... :p

Shady - olej dziecko info, ja tam wchodze bardzo rzadko i nie zaluję ;)
I mnie tez tyle snu nie wystarcza.

Ale super spacer dzisiaj sobie zrobilam. Slonce, snieg, genialnie. Tylko obiadu nie mam, chyba trzeba cos wykombinowac z tego co w lodówce, bo obok nie bylo miesa... moglam pomyslec wczesniej.

:) i tak zrobie......a co do snu to poproistu chcialam im udowodnic ze osoba ktora musiala spac conajmniej 10 godzin czyli ja, moze sie przestawic na 5 godzinny tryb i to styknie ;)
magdusiek pisze:
Shady - olej dziecko info, ja tam wchodze bardzo rzadko i nie zaluję ;)
I mnie tez tyle snu nie wystarcza.

Ale super spacer dzisiaj sobie zrobilam. Slonce, snieg, genialnie. Tylko obiadu nie mam, chyba trzeba cos wykombinowac z tego co w lodówce, bo obok nie bylo miesa... moglam pomyslec wczesniej.

reklama
Nio i w końcu bylismy na tym spacerku :-) Pogoda rewelacyja tylko szkoda, że tak cięzko jest z tym wózkiem :-)
Oj mnie też 5 godzin snu nie wystarcza ...

Do góry