reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

czesc laski i bobaski... :)

przywitam sie tylko... potem poczytam coscie naskrobaly...
....idziemy z Prezesm kurczaki panierowac... ;)

reklama
Kubusiowi też się na górze ząbki uwydatniają. zauważyłam że od paru dni jest bardziej nerwowy, a jak dorwie mi rękę to jego "szczęki" da się odczuć ;D
teraz zupka i na spacerek póki Dave ma ochotę wyjść z młodszym bratem

kurczaki opanierowane, dziecko uspione... matka ma czas, zeby poplotkowac... ;)

Shady, dawaj linka do tej "agresji"... ;)
Powiem Ci tyle... wydaje mi sie, ze przy malych dzieciach musimy byc jednak mniej delikatne i bardziej stanowcze niz dotad... wtedy grozi nam jedynie to, ze za 5 lat uslyszymy od dziecka, ze nas nienawidzi...
jesli natomiast bedziemy bardziej delikatne i mniej stanowcze, to za 15 lat uslyszymy nie takie rzeczy nie tylko od wlasnych dzieci, ale i o nich...

...a mi 5 godzin snu nie wystarsza... :p

Tosienko, Olivku, Maciulku... wszystkiego najlepszego... :-*

......ide czytac...

mati pisze:
Wzielabym urlop wychowawczy chociaz do czasu kiedy Gabrysia skonczy pol roku, ale nie wiem jak zareaguja na to w pracy. Na Wigilii juz mowili, ze chca zebym wracala.  :(  :(  :(

mozesz wziac urlop wychowawczy i w tym czasie podjac prace nawet u tego samego pracowadcy...
u mnie tez byli niepocieszeni, ale mam ich gdzies... nie takie pieniadze az mi placili, zeby mi bylo zal... to powiedzialam szefowi... ::)
... w zartach... ::)

poczytalam... a teraz moge sie Wam wyzalic... :(

moje dziecko juz nie spi w nocy po 8-9 godzin...
wczoraj po raz pierwszy w zyciu zjadl az 150 ml mleka w dodatku z kleikiem - tez po raz pierwszy, bo chcialm isc z nim rano na badania, no i zeby mi chociaz do 7 pospal...
... no i pospal... od 0.10 do 4.11.... po prostu rewelacja...

a mi 5 godzin snu nie wystarcza, wiec potem spalismy do 8... :)

z jednej strony to dobrze, bo wreszcie je... tylko czemu po nocach!!!!! zupelnie jak mamusia, ale to akurat nikomu nie przeszkadzalo... :p

Shady - olej dziecko info, ja tam wchodze bardzo rzadko i nie zaluję ;)
I mnie tez tyle snu nie wystarcza.

Ale super spacer dzisiaj sobie zrobilam. Slonce, snieg, genialnie. Tylko obiadu nie mam, chyba trzeba cos wykombinowac z tego co w lodówce, bo obok nie bylo miesa... moglam pomyslec wczesniej.

:) i tak zrobie......a co do snu to poproistu chcialam im udowodnic ze osoba ktora musiala spac conajmniej 10 godzin czyli ja, moze sie przestawic na 5 godzinny tryb i to styknie ;)
magdusiek pisze:
Shady - olej dziecko info, ja tam wchodze bardzo rzadko i nie zaluję ;)
I mnie tez tyle snu nie wystarcza.

Ale super spacer dzisiaj sobie zrobilam. Slonce, snieg, genialnie. Tylko obiadu nie mam, chyba trzeba cos wykombinowac z tego co w lodówce, bo obok nie bylo miesa... moglam pomyslec wczesniej.

reklama
Nio i w końcu bylismy na tym spacerku :-) Pogoda rewelacyja tylko szkoda, że tak cięzko jest z tym wózkiem :-)
Oj mnie też 5 godzin snu nie wystarcza ...

Do góry