reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
hi hi... juz dotarlam do tego tematu ze spaniem... :)

znow ta panienka ma problemy, dobrze, ze juz sie nie boi, ze jej dziecko kupe zrobi a ona przespi ten fakt... ;)
przepraszam... swinia jestem...

ale mnie smieszy jak kto sie takimi glupotami zajmuje... ponarzekac sobie mozna, ale bez przesady...

czesc kochane!!!
Oj jestem po urlopie bogatsza o milony doswiadczen z Anulka....no i wreszcze moge odpoczac troszke w domu :laugh: ;)

Oj wiele by pisac czego sie nauczylam, pewnie wyjdzie w praniu, w kazdym razie ogromnie sie ciesze, z tego wyjazdu, ze odwiedzilam rodzicow i ze moj tato dalej zyje....a bylo baardzo ciezko.
Z Jolikiem i Tymusiem niestety sie nie spotkalismy :( tego zaluje badzo, ale .....ale spotkamy sie jeszcze nie raz, na pewno :)

Macius dziekuje wszystkim ciociom i" kuzynostwu" za zyczonka :-* :-* :-*

O Orzeszku fajnie ze jestes i fajnie ze Tata tez ok.

Shady to nie włocz sie po innych forach ;) Mi 5 godzin juz wystarcza.

Jolik dobrze, ze masz juz nianie. Przynajmniej jeden kłopot z głowy ;) :)

reklama
Witaj Orzeszku - spotkamy się spotkamy, mam nadzieję, że już niedługo. Skoro wróciłaś to moge się domyśleć, że z ojcem wszystko jest w porządku. Super :-)

Lindsay - oj tak, o jeden kłopot mniej, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że coś się może jednak pozmieniać :-(

Doxa - jak wyniki naszego solenizanta? Wiecie już coś? Trzymamy kciuki !

Do góry