reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Doxa - no wlasnie wczoraj rozmawialismy, ze musimy przyspieszyc kapiel, bo kilka razy sie nie udalo...
Natalia je teraz dlugo, oj dlugo, a juz bylo szybciej. Ale karmie ja jak widze, ze jest glodna, dwa dni temu urzadzila wrzask, nie wiedzielismy czemu bo skonczyla jesc moze 30 minut wczesniej.. okazalo sie, ze jednak chciala jesc! Mam nadzieje, ze za jakis czas sama sobie wyreguluje, tak jak Oli.

reklama
Doxa, to tak jak u nas. qrcze czasami trudno mi odroznic, czy Mloda chce jesc czy co innego :mad: mam wrazenie, ze za czesto pcham jej cyca :( no i nie wiem co poradzic na problemy z zasypianiem ???

magdusiek, u nas takie akcje, ze Tola wrzeszczy i nie wiadomo co sie dzieje sa codziennie pod wieczor! ale obstawiam, ze ma trudnosci z zasypianiem... tylko nie wiem jeszcze czemu :( w kazdym badz razie glodna wtedy nie jest - jest wrecz obzarta tak, ze nam rzyga...

a Toska sie obudzila i popierduje :laugh: kanonada jak w Sylwestra ;)

T O S I U, M A C I U S I U, O L I N K U!!!! STO LATEK I DLA WAS

kwiaty01.gif

OLI, OLI, OLINEK OKRĄGLINEK ;D
NAJSTARSZY Z RODU "PAŻDZIERNIKÓWEK"
WPROST BRAKUJE MI SŁÓWEK !!
4 MIESIĄCE POWAŻNA SPRAWA:
NIECH CIĘ ROZPIESZCZA MAMA
DO SNU UTULA TATA
BABCIA NICH PREZENTY DAJE
A DZIADEK KONKA UDAJE
TEGO WSZYSTKIEGO I JESZCZE WIELE
ŻYCZĄ "PAŹDZIERNIKOWI" PRZYJACIELE ;D

A TAK WOGÓLE TO WITAM WAS SERDECZNIE!!

JOLIK SUPER ŻE ZNALAZŁAŚ NIANIĘ , I ŻE JEST TAK BLISKO I ŻE JESTEŚ ZADOWOLONA I PEWNIE SPOKOJNIEJSZA  :)

VERTIGO CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO NASZEJ STRONIE  :laugh:

KIKA DZIĘKUJĘ-TY WIESZ ZA CO ;)

TOSIA I MACIUŚ TEŻ ŚWIĘTO MAJĄ
O NICH TEŻ PRZYJACIELE PAMIĘTAJĄ
W KOLEJCE DO TORTU SIĘ USTAWIĄJĄ
CHOĆ ZJĘDZĄ GO ZA 10 MIESIĘCY
AŻ SKOŃCZY SIĘ WIEK NIEMOWLĘCY!!
A DZIŚ BEZ TORTU JEDZONKA
ŚLEMY WAM ŻYCZONKA
JABŁUSZEK W SŁOICZKU
LIZACZKÓW NA PATYCZKU
KOŁYSANEK MAMUSI