reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Oj nadrabiam.
Już po 1 a ja jeszcze przez witam nie przebrnęłam.
Jakbym jutro czyli dzisiaj nie zajrzała tzn odsypiam (bo potem idęna USG bioderek naturalmente Dawidka bioderek, nie swoich ;D)

To jeszcze raz ja.
Luszka ja sobie głowę dam uciąć że my się już kiedyś na spacerze minęłyśmy.
Ty kobieto smsuj jak będziesz po naszej stronie zagajnika ;D
To na tyle
Wali mi o tej porze
Dobranoc

Witam!
Ja niestety ostatnio prawie wcale się nie pojawiam ponieważ mąż okupuje komputer , a jak już mogłabym do niego zasiąść to niestety Weronika domaga się mojej obecności przy sobie. Przez wszystkie wątki to napewno nie przebrne , więc wchodzę na bieżąco. I wiecie co? Brakowało mi Was.

Hej dziewczynki,
Nio właśnie Magda25 rzadko sie tutaj pojawiasz :-( I miłe jest to, że za nami teskniłaś :-)

Drogie Warszawianki, fotki jak zwykle bardzo fajnie się ogląda. Taka radość z nich bije :-) Super :-)

a u mnie dzisiaj kolejna rozmowa z opiekunką ... mama 3,5 letniego brzdąca. Mieszka na tym samym osiedlu co ja. Zobaczymy ... chociaż jakoś nie potrafię sobie wyobrazić jak ta kobieta pogodzi obowiązki swoje z moimi. Twierdzi, że nie ma problemu ... Ja mam pewne wątpliwośc :-(

lindsay, ja pytalam o debridat - dostalysmy go w przychodni na sluzowate kupy! takiego zastosowania to on chyba nie ma... ::)

aaaa - jak sie przez 2tyg scislej diety nie pozbedzimey tego sluziska to jednak idziemy do alergologa - pani prof jest ponoc rewelacyjna w alergiach 'brzusznych'

reklama
Cześć i czołem i miłego dnia drogie mamy i bobasy! ;D
Jolik wkrótce trafisz na nianię idealną! Kto szuka ten znajdzie! ;) Nie martw się! U mnie niańczyć będzie teściowa! ::)

Jestem w szoku- już od kilku dni Gabrielka budzi się w nocy do jedzenia ( do tej pory to ja musiałam nastawiać budzik :laugh: Przez kilka tygodni dałam sobie z tym spokój i mała przesypiała całe noce, ale niestety schudła z tego powodu :p)
Ile razy w nocy jedzą wasze dzieci? Budzicie do karmienia?

Do góry