reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Vertigo pisze:
hehhehe  :laugh: :laugh: :laugh: nie, no - sam wyszedl  :p

Antonina od pol godziny zajmuje sie sama soba!!! Moze powinnismy ja codziennie szczepic? ;)

aaaaaa - pan dr zabil mi cwieka stwierdziwszy, ze swojego dziecka to on by w ogole na te pneumokoki nie szczepil...  ::) ::) ::)

Vertigo, ta szczepionka kosztuje ok tysiaka? Dobrze mówię?

reklama
zależy gdzie Syla.
Ja nie Vertigo ;D ale w temacie, bo śpię z tą myślą, co robić
Generalnie jedna dawka ok 300 - 350 zł. W zalezności od miejsca.

to moze faktycznie wstrzymac sie tak do 2 latek... wtedy, to juz tylko jedna dawke sie szczepi... wiec nie tak drogo bedzie...

*syla*, jedna dawka jakies 300, ilosc dawek zalezy od wieku dziecka - jak teraz to konieczne sa 4 (i takie szczepienie ma najwiekszy sens). wiecej na www.pneumokoki.pl

Małgosiu to tez nam lekarz powiedzial... tylko juz mi sie nie chcialo pisac ;) powiedzial, ze nie szczepilby swojego dziecko, gdyby tym dzieckiem byla Tosia - bo u niej poza wiekiem nie ma zadnych wskazan.

reklama
Do góry