reklama
Doxa
Fanka BB :)
Witajcie witajcie!
W końcu mam łączność ze światem
:
:
:
Teddy przespałaś pół spotkania czy co?
W końcu mam łączność ze światem
Teddy pisze:...tylko Oli nie jadl nic...
:
Teddy przespałaś pół spotkania czy co?
malgosia_76
no cześć wkleję, wkleję,
tylko dzieci muszę położyć. Mąż ma wychodne.
tylko dzieci muszę położyć. Mąż ma wychodne.
Teddy
Październikowa mać
Vertigo pisze:no. po lekarzu.
- powiedziala Vertigo zakopujac siekiere w ogrodku
hihihiTeddy pisze:Vertigo pisze:no. po lekarzu.
- powiedziala Vertigo zakopujac siekiere w ogrodku
Vertigo
Październikowa Mama 2005
hehhehe :laugh: :laugh: :laugh: nie, no - sam wyszedl
Antonina od pol godziny zajmuje sie sama soba!!! Moze powinnismy ja codziennie szczepic?
aaaaaa - pan dr zabil mi cwieka stwierdziwszy, ze swojego dziecka to on by w ogole na te pneumokoki nie szczepil... :
:
:
Antonina od pol godziny zajmuje sie sama soba!!! Moze powinnismy ja codziennie szczepic?
aaaaaa - pan dr zabil mi cwieka stwierdziwszy, ze swojego dziecka to on by w ogole na te pneumokoki nie szczepil... :
reklama
malgosia_76
Opinie są różne na temat pneumokoków, ale podam opinie mojego lekarza.
Poniewaz są to bakterie roznoszone przez dzieci w wieku przedszkolnym, zazwyczaj do lat 5, to jeżeli macie stycznośc z takimi dziećmi, to powinniście szczepić (dodam, że częściej niż raz w tygodniu), jeżeli nie to nie ma takiej potrzeby. Na pewno warto sie zastanowić w przypadku posyłania malucha do żłobka, rodzeństwa w wieku przedszkolnym i ewentualnych częstych infekcji głównie ucha u naszego maluszka + zapalenie oskrzeli.
Poniewaz są to bakterie roznoszone przez dzieci w wieku przedszkolnym, zazwyczaj do lat 5, to jeżeli macie stycznośc z takimi dziećmi, to powinniście szczepić (dodam, że częściej niż raz w tygodniu), jeżeli nie to nie ma takiej potrzeby. Na pewno warto sie zastanowić w przypadku posyłania malucha do żłobka, rodzeństwa w wieku przedszkolnym i ewentualnych częstych infekcji głównie ucha u naszego maluszka + zapalenie oskrzeli.