reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no. po lekarzu. jeszcze usg brzuszka na wszelki wypadek bedziemy robic... leczymy sie lacidofilem i ew. smecta. a jak nie da rady to do alergologa. tola ma cale plecki w kropki :(:(:(:(

reklama
No ładnie, tylko na "witam" mam 20stron do nadrobienia, a inne wątki ... kiedy ja to chociaż przejrzę ???

a kiedys Ty go karmila... bo naprawde nie zauwazylam... ::)
wlasnie tak sie dziwilam, ze dlugo mu nie dajesz.....

hehhehe :laugh: :laugh: :laugh: nie, no - sam wyszedl :p

Antonina od pol godziny zajmuje sie sama soba!!! Moze powinnismy ja codziennie szczepic? ;)

aaaaaa - pan dr zabil mi cwieka stwierdziwszy, ze swojego dziecka to on by w ogole na te pneumokoki nie szczepil... ::) ::) ::)

reklama
Opinie są różne na temat pneumokoków, ale podam opinie mojego lekarza.
Poniewaz są to bakterie roznoszone przez dzieci w wieku przedszkolnym, zazwyczaj do lat 5, to jeżeli macie stycznośc z takimi dziećmi, to powinniście szczepić (dodam, że częściej niż raz w tygodniu), jeżeli nie to nie ma takiej potrzeby. Na pewno warto sie zastanowić w przypadku posyłania malucha do żłobka, rodzeństwa w wieku przedszkolnym i ewentualnych częstych infekcji głównie ucha u naszego maluszka + zapalenie oskrzeli.

Do góry