reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

moze wasza koleżanka Teddy w koncu wziela sie do sprzatania, a moze robi pranie bo nie ma na siebie co włozyć. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
sama do tego tydzien temu się przyznała :laugh: :laugh:

reklama
duralex pisze:
Hmm.. Vertigo co znowu namieszałam?? ::)
Efunia Tymek nam się baardzo podoba ;D.. a mała po szczepionce ryczała 3 godziny coś mówiłaś, że w takim wypadku lekarz mówił Ci o zmianie szczepionki, hmm.. czyli co to znaczy, że następnym razem ma być szczepiona czym innym??
Jolik dokładnie jeszcze niecałe 2 miesiące buu huuu i wychodzi na to, że tylko my, Anja i Orzech wracają do pracy.. a reszta będzie w domciu
Duralex, Jolik- ja też wracam do pracy :-[ Od 27 lutego...buuuuuuuuu

czesc laski i bobaski... :)

magdusiek, co Ty mowisz - jakie zdjecia...
no doooobra, dwa sie udalo Malgosi zrobic... ;)

widze, ze teraz bedzie odgrzewanie kotleta...
no szkoda tylko, ze troche ze ktos mi przypisuje teksty, ktorych nie wyypowiedzialam... ale niech bedzie...

siema laseczki.......chyba jednak [rzyda mi sie operacja plastyczna cyckow bo mi opadly do piet.....myslalam ze wczorajsza afera wygasla a tu znowu......brrrrrrr.....

reklama
Do góry