reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Wow to się działo.. qurde, że mnie takie burze omijają :mad:. A faktycznie jeśli Lucky napisała tak o swoim dziecku.. to powinna się leczyć.. przecież mówiła, że tak kocha swoje dziecko.. Tylko generalnie nie wiadomo o co poszło.. o tego jednego posta, którego nikt nie skomentował.. hmm..
Jolik ja właśnie wypisuję wniosek urlopowy a wracam 1 marca do pracy .. wczoraj dzwonili i pytali się kiedy wracam... qurde robić im się nie chce

reklama
Witajcie kobietki i bobaski!

Duralex no mamy :) i właśnie chciałam zapytać kiedy przewidujesz pierwsze zabiegi fryzjerskie bo mojej "Szczocie" (tu oko do Małgosi) grzywa niedługo zacznie w oczy wchodzić i zaczesywanie niewiele pomoże ;D

Małgosiu, Duralex Ja też w tym roku kończę 30 :) a realizacja celów... jeszcze dalej za mamutami. Trzeba sie brać do roboty i już. ;)

Vertigo szok i tyle... ale jak Magdusiek trafnie zauważyła nie ma czego żałować. Tylko niesmak pozostał.

Jolik trzymam kciuki żeby udało Ci sie znaleźć super nianię dla Tymka. :)

Efunia odjazdowe ciuchy ma Twój Tymek. Zwłaszcza truskawa - miodzio... :D

Te które wymieniłam i te których nie wymieniłam pozdrawiamy z Natalką bardzo serdecznie. :D :D :D

Luszka ja Miśce będę warkoczyki mogła pleść ... i co mnie bardzo cieszy włosy jej się nie wycierają.. i mam nadzieję, że dalej nie będą ;D
To może jakąś wspólną imprezę wykręcimy 30 - tek a z jakiego miesiąca jesteście bo ja z czerwca

Duralex Ja z września. W dodatku ta sama data co WTC :(
Mojej Natce niestety włoski zaczynają się wycierać z tyłu głowy i widzę że są coraz jaśniejsze. Juz nie jest taki czarnulec jak po urodzeniu.

Kobietki które wybierają sie na spotkanie mam nadzieję że znów beda jakieś fotki :)

Pozdrawiam

Duralex - nio też całkiem niedługo zeka Cię dłuższe rozstanie :-( ... a ja własnie napisałam ogłoszenie. Ciekawe ...
Dzisiaj w końcu wybierzemy się na spacerek. Odśniezyli chodniki !!! Hurra!!!

Uczestniczki dzisiejszego spotkania - bez fotek nie wracajcie !!!!

Jolik, napisz ogloszenie na pl.soc.dzieci - co chwile ktos tam szuka opiekunki... a rodzice podrzucaja namiary - mysle, ze warto.

reklama
witam :)
dziękuję za komplementy w imieniu tymka :)
duralex nicole bardzo nam sie podoba, więc jeśli tymek podoba się wam to kto wie co z tego będzie  ;)

a ja w tym roku skończę latek 28... ale to jeszcze prawie 9 miesięcy  :) bo urodziny mam miesiąc przed moim syniem  :laugh:

Do góry