reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Wow to się działo.. qurde, że mnie takie burze omijają :mad:. A faktycznie jeśli Lucky napisała tak o swoim dziecku.. to powinna się leczyć.. przecież mówiła, że tak kocha swoje dziecko.. Tylko generalnie nie wiadomo o co poszło.. o tego jednego posta, którego nikt nie skomentował.. hmm..
Jolik ja właśnie wypisuję wniosek urlopowy a wracam 1 marca do pracy .. wczoraj dzwonili i pytali się kiedy wracam... qurde robić im się nie chce

reklama
Witajcie kobietki i bobaski!

Duralex no mamy :) i właśnie chciałam zapytać kiedy przewidujesz pierwsze zabiegi fryzjerskie bo mojej "Szczocie" (tu oko do Małgosi) grzywa niedługo zacznie w oczy wchodzić i zaczesywanie niewiele pomoże ;D

Małgosiu, Duralex Ja też w tym roku kończę 30 :) a realizacja celów... jeszcze dalej za mamutami. Trzeba sie brać do roboty i już. ;)

Vertigo szok i tyle... ale jak Magdusiek trafnie zauważyła nie ma czego żałować. Tylko niesmak pozostał.

Jolik trzymam kciuki żeby udało Ci sie znaleźć super nianię dla Tymka. :)

Efunia odjazdowe ciuchy ma Twój Tymek. Zwłaszcza truskawa - miodzio... :D

Te które wymieniłam i te których nie wymieniłam pozdrawiamy z Natalką bardzo serdecznie. :D :D :D

Luszka ja Miśce będę warkoczyki mogła pleść ... i co mnie bardzo cieszy włosy jej się nie wycierają.. i mam nadzieję, że dalej nie będą ;D
To może jakąś wspólną imprezę wykręcimy 30 - tek a z jakiego miesiąca jesteście bo ja z czerwca

Duralex Ja z września. W dodatku ta sama data co WTC :(
Mojej Natce niestety włoski zaczynają się wycierać z tyłu głowy i widzę że są coraz jaśniejsze. Juz nie jest taki czarnulec jak po urodzeniu.

Kobietki które wybierają sie na spotkanie mam nadzieję że znów beda jakieś fotki :)

Pozdrawiam

Duralex - nio też całkiem niedługo zeka Cię dłuższe rozstanie :-( ... a ja własnie napisałam ogłoszenie. Ciekawe ...
Dzisiaj w końcu wybierzemy się na spacerek. Odśniezyli chodniki !!! Hurra!!!

Uczestniczki dzisiejszego spotkania - bez fotek nie wracajcie !!!!

Jolik, napisz ogloszenie na pl.soc.dzieci - co chwile ktos tam szuka opiekunki... a rodzice podrzucaja namiary - mysle, ze warto.

reklama
witam :)
dziękuję za komplementy w imieniu tymka :)
duralex nicole bardzo nam sie podoba, więc jeśli tymek podoba się wam to kto wie co z tego będzie  ;)

a ja w tym roku skończę latek 28... ale to jeszcze prawie 9 miesięcy  :) bo urodziny mam miesiąc przed moim syniem  :laugh:

Do góry