reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

ooo to ja też coś koło tego:)

spadam spać, może jutro się wyrwę na spotkanko, chyba że będę miała wstręt do Centrum i okolic. dzisiaj się natachałam Igę po sklepach i nasłuchałam się jęczenia Oskara że jest głodny....

reklama
Witam... ;D
Widzę, że wczoraj żeście popłynęły... 8) Szkoda tylko, że wątek na niemowlakach został usunięty..
Uff.. widzę, że ja ze swoim wiekiem oscyluję wokół średniej forumowej :)..
Jolik jak rozmowa z nianią??
Efunia gdzie się chowasz?? Tylko nie mów, że się wylogowałaś.

Czekam na zdjęcia ze zlotu czarownic :)

Byłam w galeryjce..
Luszka nie wiedziałam, że mamy podobne dzieci... z owłosienia hihihi.
Zdjęcia Prezesa jak zwykle mnie rozwaliły.
Efunia Tymek robi się co raz bardziej przystojny.. jeszcze jakiś model nam tu wyrośnie

Witajcie,

Duralex - szkoda gadać ... kobiecina na pierwszy rzut oka schorowana, a twierdzi, że zdrowa. Nogi popuchnięte, ledwo chodziła ... intuicja mi podpowiada, że nie dałaby rady z moją iskierką. W sobotę kolejna rozmowa :-(
Dzisiaj mam zamiar w swoim i sąsiednim wieżowcu powiesic ogłoszenie. Może uda się w ten sposób kogoś odpowiedniego znaleź

reklama
Jolik, z tym ogloszeniem to b.dobry pomysl. swego czasu opiekunka do babci znalazla sie w 1dzien!

nikogo nie ma, bo wszystkie na zakupy wybywaja...

Do góry