reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Pusto się zrobiło.. bo się babki wybrały na sabat :D..
Jolik może ta, która przyjdzie w sobotę okaże się lepsza. A kiedy wracasz do pracy?
Vertigo o co tu wczoraj znowu chodziło?

reklama
hej, hej
ale cisza, faktycznie.
Ide do galeryjki oglądac nowe zdjęcia, od wczoraj się tam wybieram, ale wieczorna burza mnie zatrzymała ;)

Duralex - wracam 6 lutego - za miesiąc :-( Ta co ma przyjść w sobotę wydawała się przez telefon bardzo sympatyczna tylko wspominała coś o wyjeździe na 2 m-ce do Stanów :-(

Ina07 - szukam wszędzie ... wczoraj znalazłam stronkę www.niania.pl Tam własnie znalazłam kilka ofert. Polecam tę stronę mamom, które poszukują niani. Warto zajrzeć tam na forum ... Oj wiele sie można dowiedzieć ....

Duralex - na początku była wymiana uprzejmości na niemowalakch (juz nie przeczytasz, watek skasowany), później jedna wypowiedź spowodowała lawinę innych ;) Musisz bywac codziennie! Nic Cię wtedy nie oiminie. Ale nie masz czego żałować, serio :)

Cześć Babulce,
Szykujemy się na zlot. Chętne ofkors zapraszamy!
A Doxa ma awarię na łączach i przez to wszystko musiałam Jej wczoraj przez komórę Wasze posty czytać ;D
Ja w tym roku okrągłą 30 obchdzę i strasznie się cieszę, że ponad połowę celów życiowych osiągnęłam. Zostały mi 2!! 5 zrealizowanych! Jest się  z czego cieszyć!
Całuję Was i mam nadziję do późnego popołudnia, bo my też dziś szczepienie mamy

duralex, no wiec lucky vel mama_wiktorii pojechala w swoim watku po naszej Teddy, w baaaaaaaaardzo nieladnym stylu. w odwecie klika z nas pojechalo po niej i tam i tu. w swoim watku lucky napisala, ze nastepnym razem usunie dziecko, zeby takie jak my sie z niej nie smialy - wiec odpisalam jej (cytuje) up 2 U i ze maz z wrazenia spadl z fotela. tu lucky z niedowierzaniem spytala czy ktos w ogole mnie chcial i usunela watek...
ewcia natomiast zauwazyla, ze Teddy jezdzi po wszystkich i jest niemila i ze wiecej osob tak uwaza - Malgosia i ja zyczylysmy im wiekszego dystansu do samych siebie.

to skrot ogromny ;)

Vertigo pisze:
duralex, no wiec lucky vel mama_wiktorii pojechala w swoim watku po naszej Teddy, w baaaaaaaaardzo nieladnym stylu. w odwecie klika z nas pojechalo po niej i tam i tu. w swoim watku lucky napisala, ze nastepnym razem usunie dziecko, zeby takie jak my sie z niej nie smialy -
to skrot ogromny ;)

Co??
Ta dziewczyna powinna się leczyć

reklama
no powinna. dziecinna jest. nasz tato trafnie zauwazyl, ze teraz bedzie siedziec i sledzic co piszemy...

Do góry