reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Duralex - wracam 6 lutego - za miesiąc :-( Ta co ma przyjść w sobotę wydawała się przez telefon bardzo sympatyczna tylko wspominała coś o wyjeździe na 2 m-ce do Stanów :-(
Ina07 - szukam wszędzie ... wczoraj znalazłam stronkę www.niania.pl Tam własnie znalazłam kilka ofert. Polecam tę stronę mamom, które poszukują niani. Warto zajrzeć tam na forum ... Oj wiele sie można dowiedzieć ....
Ina07 - szukam wszędzie ... wczoraj znalazłam stronkę www.niania.pl Tam własnie znalazłam kilka ofert. Polecam tę stronę mamom, które poszukują niani. Warto zajrzeć tam na forum ... Oj wiele sie można dowiedzieć ....
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Duralex - na początku była wymiana uprzejmości na niemowalakch (juz nie przeczytasz, watek skasowany), później jedna wypowiedź spowodowała lawinę innych Musisz bywac codziennie! Nic Cię wtedy nie oiminie. Ale nie masz czego żałować, serio
malgosia_76
Fanka BB :)
Cześć Babulce,
Szykujemy się na zlot. Chętne ofkors zapraszamy!
A Doxa ma awarię na łączach i przez to wszystko musiałam Jej wczoraj przez komórę Wasze posty czytać ;D
Ja w tym roku okrągłą 30 obchdzę i strasznie się cieszę, że ponad połowę celów życiowych osiągnęłam. Zostały mi 2!! 5 zrealizowanych! Jest się z czego cieszyć!
Całuję Was i mam nadziję do późnego popołudnia, bo my też dziś szczepienie mamy
Szykujemy się na zlot. Chętne ofkors zapraszamy!
A Doxa ma awarię na łączach i przez to wszystko musiałam Jej wczoraj przez komórę Wasze posty czytać ;D
Ja w tym roku okrągłą 30 obchdzę i strasznie się cieszę, że ponad połowę celów życiowych osiągnęłam. Zostały mi 2!! 5 zrealizowanych! Jest się z czego cieszyć!
Całuję Was i mam nadziję do późnego popołudnia, bo my też dziś szczepienie mamy
malgosia_76
O rany. Luszka, ale Natalia ma włosów O0
Prawdziwa szczota!
Prawdziwa szczota!
Vertigo
Październikowa Mama 2005
duralex, no wiec lucky vel mama_wiktorii pojechala w swoim watku po naszej Teddy, w baaaaaaaaardzo nieladnym stylu. w odwecie klika z nas pojechalo po niej i tam i tu. w swoim watku lucky napisala, ze nastepnym razem usunie dziecko, zeby takie jak my sie z niej nie smialy - wiec odpisalam jej (cytuje) up 2 U i ze maz z wrazenia spadl z fotela. tu lucky z niedowierzaniem spytala czy ktos w ogole mnie chcial i usunela watek...
ewcia natomiast zauwazyla, ze Teddy jezdzi po wszystkich i jest niemila i ze wiecej osob tak uwaza - Malgosia i ja zyczylysmy im wiekszego dystansu do samych siebie.
to skrot ogromny
ewcia natomiast zauwazyla, ze Teddy jezdzi po wszystkich i jest niemila i ze wiecej osob tak uwaza - Malgosia i ja zyczylysmy im wiekszego dystansu do samych siebie.
to skrot ogromny
malgosia_76
Vertigo pisze:duralex, no wiec lucky vel mama_wiktorii pojechala w swoim watku po naszej Teddy, w baaaaaaaaardzo nieladnym stylu. w odwecie klika z nas pojechalo po niej i tam i tu. w swoim watku lucky napisala, ze nastepnym razem usunie dziecko, zeby takie jak my sie z niej nie smialy -
to skrot ogromny
Co??
Ta dziewczyna powinna się leczyć
reklama