Lucky!!! Do tej pory sie nie wtrącałam ale po przeczytaniu twoich odpowiedzi na posty pażdziernikowych dziewczyn na forum Niemowlaki stwierdziłam,że rzeczywiście coś jest z Tobą nie tak.Nie znam rzadnej z udzielających się tutaj dziewczyn osobiście i niegdy nie potrafiłabym powiedzieć do kogoś ,że jest gruby(tak jak ty zrobiłaś w stosunku do Teddy).Przypomnij sobie jak wyglądałaś całkiem niedawno,jak duże masz rozstępy i jak martiwłaś się czy po porodzie zgubisz zbedne kilogramy.Czy któraś z nas powiedziała ci wtedy,że jesteś brzydka, gruba i żle wyglądasz??? Jakbyś się czuła czytając takie słowa???
Więcej nie będę się wypowiadała na Twój temat, bo naprawdę pokazałaś na co cię stać i jaką naprawdę jesteś niedojrzałą osobą.
Mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę NIE PISZ WIĘCEJ W WĄTKU PAŻDZIERNIKOWYM!!!! bo psujesz nam tylko humor swoimi wypowiedziami.To nie my jestesmy agresywne w stosunku do Ciebie ,tylko ty nas atakujesz
Więcej nie będę się wypowiadała na Twój temat, bo naprawdę pokazałaś na co cię stać i jaką naprawdę jesteś niedojrzałą osobą.
Mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę NIE PISZ WIĘCEJ W WĄTKU PAŻDZIERNIKOWYM!!!! bo psujesz nam tylko humor swoimi wypowiedziami.To nie my jestesmy agresywne w stosunku do Ciebie ,tylko ty nas atakujesz