reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Lucky!!! Do tej pory sie nie wtrącałam ale po przeczytaniu twoich odpowiedzi na posty pażdziernikowych dziewczyn na forum Niemowlaki stwierdziłam,że rzeczywiście coś jest z Tobą nie tak.Nie znam rzadnej z udzielających się tutaj dziewczyn osobiście i niegdy nie potrafiłabym powiedzieć do kogoś ,że jest gruby(tak jak ty zrobiłaś w stosunku do Teddy).Przypomnij sobie jak wyglądałaś całkiem niedawno,jak duże masz rozstępy i jak martiwłaś się czy po porodzie zgubisz zbedne kilogramy.Czy któraś z nas powiedziała ci wtedy,że jesteś brzydka, gruba i żle wyglądasz??? Jakbyś się czuła czytając takie słowa???

Więcej nie będę się wypowiadała na Twój temat, bo naprawdę pokazałaś na co cię stać i jaką naprawdę jesteś niedojrzałą osobą.

Mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę NIE PISZ WIĘCEJ W WĄTKU PAŻDZIERNIKOWYM!!!! bo psujesz nam tylko humor swoimi wypowiedziami.To nie my jestesmy agresywne w stosunku do Ciebie ,tylko ty nas atakujesz :p

reklama
Qrcze to ja tu chyba najstarsza jestem dziewczyny.Ja na jednej nodze mam już 16!!!!! Chyba założę nowy wątek"stare mamy" i tam sie przeniosę :)

Jolik, nieza maco :)

Kasia, pisałam że zaokrągliłam ...w dół :) ale to miło że niedoczytałyście :laugh:
ja wiek chrystusowy już osiągnęłam....w zeszłym roku, jestem coraz bliżej chmurek :angel:

Teddy, na jutro to ja się dopiero zacznę lansować! Zaraz otworzę szafę i wygłosze znaną kwestię - ja nie mam co na siebie włożyć... ;)

Mama_Wiktorii pisze:
Zmusiłyście mnie do powiedzenia słów których nigdy w życiu bym nie powiedziała.

nie moja droga... nikt Cie do niczego nie zmuszal... a odpowiedzialnosc za wlasne slowa i czyny jest cecha ludzi dojrzalych...
i nie mow, ze czegos bys nie powiedziala skoro to wlasnie powiedzialas...

wiesz, sa mordercy, ktorzy w zyciu muchy nie skrzywdzili... liczy sie katalog wartosci jakimi sie w zyciu kierujesz, a nie deklaracje... bo dzis naprawde zaskoczylas wszystkich...

teraz widzisz, ze malo kto chce tu Twojej obecnosci i pewnie myslisz ze to ma zwiazek z Twoim wiekiem...
wpadnij za 5 lat, przekonasz sie ile osob tesknilo....

AMEN

reklama
Do góry