reklama
Teddy
Październikowa mać
Jolik pisze:Syla - takiej interpretacji swojego wieku nie znałam :-) FajnaTo ja mam 19 do ....
emerytury???
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Lucky usunela watek! ale wczesniej sie dowiedzialam co nastepuje: 'vertigo ty masz meza? ktos cie chcial?'
ano mam - czekal az napisze posta z samymi brzydkimi wyrazami... wlasnie obstawialismy, jaka bedzie odpowiedz - i ja wygralam, bo malzonek twierdzil, ze napisze, ze mam brzydkie dziecko o imieniu jak stara baba.
ano mam - czekal az napisze posta z samymi brzydkimi wyrazami... wlasnie obstawialismy, jaka bedzie odpowiedz - i ja wygralam, bo malzonek twierdzil, ze napisze, ze mam brzydkie dziecko o imieniu jak stara baba.
*syla*
kobieta pracująca...
No ja zaokrągliłam...w dół oczywistno 
magdusiek
Październikowa Mama 2005
JA 20, JA 20!
Mam nadzieję, że wstanę, ale mam tak wielką ochotę na spotkanie w realu, że będę. Więc chyba zlot czarownic
Mam Wasze telefony jakby co...
Oj, ta Lucky to nieszczęśliwe stworzenie wbrew nickowi, który przybrała. Ale co tam, olać.
Mam nadzieję, że wstanę, ale mam tak wielką ochotę na spotkanie w realu, że będę. Więc chyba zlot czarownic
Mam Wasze telefony jakby co...
Oj, ta Lucky to nieszczęśliwe stworzenie wbrew nickowi, który przybrała. Ale co tam, olać.
*syla*
kobieta pracująca...
Ja mam propozycję aby już dać spokój z tamtą sprawą.....
lepiej porozmawiajmy o naszych metrykach...kto da więcej?
lepiej porozmawiajmy o naszych metrykach...kto da więcej?
reklama
M
Mama_Wiktorii
Gość
Nie mam zamairu się z Wami kłócić.
Przykro mi że ta sytuacja się tak potoczyła.
Zmusiłyście mnie do powiedzenia słów których nigdy w życiu bym nie powiedziała.
Myślcie co chcecie na temat mojego wieku i tego że chodzę do szkoły, ja jestem dumna z siebie,
że nadal się uczę.
Nie mówcie że namówiłam Ewcię aby się wylogowała bo to nie prawda, sama podjeła taką decyzję.
Tylko się zastanawiam skąd u Was ta agresja?? w stosunku do mnie??
Przykro mi że ta sytuacja się tak potoczyła.
Zmusiłyście mnie do powiedzenia słów których nigdy w życiu bym nie powiedziała.
Myślcie co chcecie na temat mojego wieku i tego że chodzę do szkoły, ja jestem dumna z siebie,
że nadal się uczę.
Nie mówcie że namówiłam Ewcię aby się wylogowała bo to nie prawda, sama podjeła taką decyzję.
Tylko się zastanawiam skąd u Was ta agresja?? w stosunku do mnie??