reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Małgosiu jak juz zrobisz te zdjecia to podziel sie adresem tej stronki z gifami. Pliiiiiiizzzzzzzz!

Jolik, dzieki :-*

reklama
Krem Nivea to ja kupuje po 11.50 w Leclercu.... :)

a chusteczki Nivea kosztuja minimum 8.90.... to pieprze taki chysteczki, zeby ona nawet zlota nitka byly przetykane, bo u mnie ida 2 opakowania na tydzien...

Witam pazdziernikowe mamy! Ale namachałyście! Ostatnio czytanie tego forum to moja ulubiona rozrywka! Lepsze niż Klan i M jak Miłość razem wzięte! ;D
U mnie na topie są chusteczki NIVEA BABY SENSITIVE lub PAMPERS SENSITIVE!
Mam nadzieję, że nie będziecie miały mi za złe, że was "podczytuję" i że od czasu do czasu będę wcinać się w waszą dyskusję? :) Trochę mi brakuje kontaktu z ludzmi w wieku powyżej 2 miesięcy ;) Zarejestrowałam się na tym forum gdzieś w marcu 2005, trochę nawet się udzielałam ale wtedy było tu jeszcze pusto i nijako i odpadłam! Teraz żałuję, że nie zaglądałam tu w czasie ciąży...Patrząc jak się zaprzyjazniłyście, to myślę, że dużo straciłam...
Pozdrawiam z deszczowych i ponurych Siedlec!

Vertigo, Teddy- dzięki! Żaden Klan Was nie przebjie! ;D
Teddy- masz rację, Nivea drogie jak cholera, ale moje dziecko robi kupę raz lub dwa razy na tydzień :p, więc jedna paczka starcza nam na dłużej!

Teddy, martulka czy tych nivea jest jakos mniej czy cos??? bo jak dla mnie to cenowo wygladaja podobnie do reszty... chociaz ja juz dawno na zakupach nie bylam - poprawcie mnie jesli sie myle!

martulka, my przecieramy pupe niezaleznie od zawartosci pieluchy, po prostu przy kupie zuzywamy kilka chusteczek, wiec czy tak czy siak zuzycie jest spore.

Vertigo jak to podobnie???

za Nivea 9 zl, za Bambino 6,40, a za Delfi 5.90.... no rzeczywiscie podobnie... ;)

reklama
Vertigo stronka dla Ciebie:
http://klub.chip.pl/gekon/pdzieci/pdzieci.htm
tylko sei nie wymazuj, bo Cię przez moment olałam ( ale nie zauważyłam naprawdę)
ja się
keny.gif

Do góry