reklama
Witam pazdziernikowe mamy! Ale namachałyście! Ostatnio czytanie tego forum to moja ulubiona rozrywka! Lepsze niż Klan i M jak Miłość razem wzięte! ;D
U mnie na topie są chusteczki NIVEA BABY SENSITIVE lub PAMPERS SENSITIVE!
Mam nadzieję, że nie będziecie miały mi za złe, że was "podczytuję" i że od czasu do czasu będę wcinać się w waszą dyskusję? Trochę mi brakuje kontaktu z ludzmi w wieku powyżej 2 miesięcy Zarejestrowałam się na tym forum gdzieś w marcu 2005, trochę nawet się udzielałam ale wtedy było tu jeszcze pusto i nijako i odpadłam! Teraz żałuję, że nie zaglądałam tu w czasie ciąży...Patrząc jak się zaprzyjazniłyście, to myślę, że dużo straciłam...
Pozdrawiam z deszczowych i ponurych Siedlec!
U mnie na topie są chusteczki NIVEA BABY SENSITIVE lub PAMPERS SENSITIVE!
Mam nadzieję, że nie będziecie miały mi za złe, że was "podczytuję" i że od czasu do czasu będę wcinać się w waszą dyskusję? Trochę mi brakuje kontaktu z ludzmi w wieku powyżej 2 miesięcy Zarejestrowałam się na tym forum gdzieś w marcu 2005, trochę nawet się udzielałam ale wtedy było tu jeszcze pusto i nijako i odpadłam! Teraz żałuję, że nie zaglądałam tu w czasie ciąży...Patrząc jak się zaprzyjazniłyście, to myślę, że dużo straciłam...
Pozdrawiam z deszczowych i ponurych Siedlec!
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Teddy, martulka czy tych nivea jest jakos mniej czy cos??? bo jak dla mnie to cenowo wygladaja podobnie do reszty... chociaz ja juz dawno na zakupach nie bylam - poprawcie mnie jesli sie myle!
martulka, my przecieramy pupe niezaleznie od zawartosci pieluchy, po prostu przy kupie zuzywamy kilka chusteczek, wiec czy tak czy siak zuzycie jest spore.
martulka, my przecieramy pupe niezaleznie od zawartosci pieluchy, po prostu przy kupie zuzywamy kilka chusteczek, wiec czy tak czy siak zuzycie jest spore.
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Vertigo stronka dla Ciebie:
http://klub.chip.pl/gekon/pdzieci/pdzieci.htm
tylko sei nie wymazuj, bo Cię przez moment olałam ( ale nie zauważyłam naprawdę)
ja się
http://klub.chip.pl/gekon/pdzieci/pdzieci.htm
tylko sei nie wymazuj, bo Cię przez moment olałam ( ale nie zauważyłam naprawdę)
ja się