reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ina07 - chyba zwią się CIEN :-) Za te pieniadze można spróbować i jak się okażą nieodpowiednie to można wywalić. Ja kończę teraz paczuszkę i napewno jeszcze niejedno opakowanie zakupię.

Magdusiek -ja właśnie dlatego spróbowałam bo Lidl m praktycznie przed blokiem wyrósł :-)

reklama
Przypomniało mi się jeszcze coś ...na opakowaniu tych pieluszek jest wizerunek bobasa i bodajże pandy :-)

a propo tanich rzeczy....dostalismy od ciotki chusteczki dada z biedronki......tak sobie dziewczyny chwala ze postanowilam sprobowac - darowanemu koniowi nie patrzy sie w zeby - i wiecie co??? ochyda, wystarczylio ze je powachalam a odechcialo mi sie ich uzywac......one poprostu smierdza jakas chemia!!!!!!!!!!!!!!! brrrr nie mam odwagi brac i stosowac u Alana.......a poniewaz skonczyly mi sie pampersowe....poszlam do sklepu w sniezyce byle tych nie uzyc....a co do pieluszek to wygladem najladniejsze sa pampersy 3 za to Huggies'y maja gumke z tylu .... po przygodzie z dada jednak wole firmowki

Shady - chysteczki Dada w białym opakowaniu Sensitive - mnie też śmierdzą, ale zielone całkiem ładnie pachną :-) zresztą ja te zapachy i tak wypłukuję :-)

Hej Słonka! ;D
A ja przeczytałam w nocy jeszcze co naskrobałyście i teraz nawet nie mam tyle do nadrabiania.

Jasiu wszystkiego naj naj naj. Buzik od ciotki i graba od Dawidka

Ina no i nici z niespodzianki ;) Nie będzie kolejnego dzieciaczka "pażdziernikowego" ::)

Resztę postów pomijam milczeniem. Wylogowujcie się a co. >:D ;D

Jolik jak to wyplukujesz???? chusteczki???? hmmmm.........ja uwazam ze chusteczki tro super sprawa, w przypadku Alana wystarczy raz dziennie nakremowac mu dupcie (Bepanthenem) a pozniej tylko chusteczkami....dupine ma sliczniusia :)

Doxa, ze tez taki usmiech Ci sie chcialo robic
d010.gif

lindsay, dziekuje, dziekuje, dziekuje!!!
a130.gif
chociazjedna osoba twierdzi inaczej...

a widzisz, Teddy, jaki ze mnie sprytny typ??? Przejrzalam Cie! ;)

Shady - nio tak wypłukuję bo Tymek miał wiecznie zaczerwienioną pupcie i wyszło na to, że chusteczki pampersa tak na niego działają. Płatki kosmetyczne są za małe do wycierania pupci, a te chusteczki po wypłukaniu są OK. Mam nadzieję, że niedługo ta dolegliwość mu przejdzie :-)

reklama
Do góry