reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Joliku, Toska tez zle reaguje na pampersy, szczegolnie te biale sensitive.
a te pieluchy z lidla to co maja napisane? chce wyslac po nie meza prosto z pracy i musze mu dokladnie wytlumaczyc. a chusteczek z lidla probowalas? a dada sa rozne? myslalam, ze tylko biale... jak je oceniasz?

reklama
Wróciłam!
Wyprzedaże są boskie! Kupiłam Jasiowi puchową, ciemnozieloną kamizelkę w komplecie z bojówkami miloitarnymi i błękitno - beżową bluzą, za całe ... 35 zł.
Cudo potem wkleje zdjęcie. Do tego piękne sztruksy też zielone za następne 15 zł (ocieplane dodam),
a Duralex mnie pominęła
baby01.gif

Nowa!
W Auchanie na hali.
Jak Jasia urodziałam pojechałam zobaczyć na dział dziecięcy i zasatałam body za całe 5 zł (dzisiaj były po 3 zł) kupiłam, sparwdziłam super. Później zakupiłam kurteczkę, za całe 19 zł (też dla Jasia) a dziś resztę. Zaraz wszadzę zdjęcia bo jestem ciekawa waszych min

hej :)
uspokójcie się z tym plotkowaniem, ja was bardzo proszę! bo później godziny całe na nadrabianie...
ja mam chusteczki z lidla. są bardzo fajne. bardzo miękkie. a dada też sa według mnie ok. natowmiast po pampersach sensitive moje dziecko dostało krost na dupie ::)

a nam najbardziej odpowiadaja chusteczki Bambino i Bella Delfi....
testowalismy juz chyba wszystko, oprocz Nivea, bo te maja porazajaca cene...

Malgos, a pokazesz mi moje zakupy... ???
:)

Teddy a ile kosztuja nivea??? bo mi sie wydawalo ze sa takie jak pampersa......wogole wszystko jest tanie jak sie kupuje w markecie, bo jak pracowalam w sklepie kosmetycznym to krem nivea na kazda pogode kosztowal u nas.......25 zl a w smyku ostatnio kupilam za 14 zl.....szok co???? osobiscie nie lubie francuzow i dorabiac ich nie chce ale trudno, jak mozna cos tanio kupic to nie bede przeciez szla i kupowala drozej tylko dlatego ze to polak ;) i przez takich jak ja gospodarka sie rujnuje ;) dorabiam obcy kapital hihi

reklama
Vertigo - niestety za bardzo nie pamiętam bo opakowanie wywaliłam, ale przedział do 9 kg jest w niebieskim opakowaniu a na nim bobas i miś panda. Kosztują 6,99 i są z firmy CIEN. Tyle Ci tylko moge na ten temat powiedzieć. Jeżeli chodzi o chusteczki z Lidla to póki co nie używałam. Natomiast zielone Dada pachną przyzwoicie, są dobrze nawilżone co jednak nie ma dla mnie większego znaczenia bo dla mnie ważny jest sam materiał. Są naprawdę OK.

Magdusek - też długi czasużywałam tych większych płatków, ale są one dużo droższe od chusteczek, a te są dla mnie wygodniejsze :-)

W Tesco też są super wysprzedaże. Kupiłam wczoraj super pajacyk za całe 6,5o :-)
a piekne ogrodniczki były za 17 zł. Nie kupiłam bo mamy 3 pary !

Syla - dzięki za życzenia. Napewno przekażę :-)

Do góry